Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Vânătoare ilegală cu ogari în județul Satu Mare. Au intervenit polițiștii

La data de 8 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei împreună cu cei din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, au identificat, pe raza municipiului Carei, un bărbat, de 34 de ani, din Carei, în autoturismul căruia se aflau doi câini din rasa ogari sau metis de ogari, precum și un cadavru de animal eviscerat din specia căprior, provenit din braconaj.

În autoturism au fost găsite și 3 cuțite, un briceag și 2 dispozitive de iluminat, care au fost ridicate în vederea cercetărilor.

Totodată, autoturismul a fost indisponibilizat, iar cadavrul eviscerat al animalului a fost crotaliat și predat Direcției Sanitar Veterinare și Siguranța Alimentelor Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj prin vânătoare practicată de persoane care nu posedă permis de vânătoare, practicarea vânătorii cu ogari sau metis de ogari, braconaj prin vânătoare cu dispozitive de iluminare și transportul vânatului dobândit sau găsit împușcat sau tranșat în teren.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.