Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

VIDEO. Bărbat fără mască, pălmuit de o femeie într-un autobuz

Un bărbat care nu purta mască a fost luat la palme de către o femeie care s-a săturat de vorbele acestuia, informează colegii de la PortalCJ. Întreaga scenă a avut loc într-un autobuz din Cluj-Napoca.

Bărbatul, aparent supărat pe faptul că este nevoit să poarte mască de protecție, a ținut un ,,discurs” destul de aprins în mijlocul călătorilor.

O femeie ”a pus piciorul în prag” și i-a spus bărbatului să tacă, aplicându-i două palme acestuia.

12 comentarii

  1. H&R Răspunde

    :)))) Asa trebuie daca nu respecta macar atat: masca .

  2. Satmarean Răspunde

    Bine o făcut. Nesâmțâtu !!!. Urgent măsuri de sancționare și măsuri legale din partea Poliției !!!

    • dorel Răspunde

      @Satmarean. De ce nu împușcat pe loc imediat? Ce atâta lălăială? Pentru victorie înainte!😱😲🤔💩🤮🥴
      E un element dovedit subversiv deci în cel mai bun caz trebuie reeducat. Ce propui tavariș??? Ceva deportare, ceva canal ori gulag?

    • Joseph Goebbels Răspunde

      Esenţa propagandei constă în a câştiga oamenii pentru o idee, atât de intim, atât de viu, încât până la urmă să-i acapareze pe de-a-ntregul şi să nu-i mai lase să se libereze de ea.

  3. Altu Răspunde

    Și jegoasa care i-a aplicat jegoasa aia de mână pe bot ,ce merită? Aplauze,a devenit emblema vaccinatilor,ce curaj! Prost ăla că nu i-a rupt gâtul ăla care susține un cap gol

    • Unu Răspunde

      Controloare nr. 11

    • ... Răspunde

      @Altu, așa aplaudau și îi întâmpinau pe “pacificatorii” de mineri în București istericele de la APACA în 90. Absolut la fel! Este înfierarea dușmanului de clasă în cel mai pur mod posibil! Cine nu observă asta ăla nu vrea să observe.
      Dă un nume dușmanului, dă niște reguli de societate care chipurile sunt absolut necesare (în anii 50 se practica denunțarea chiaburilor sau care au valută ori ceva valori ascunse), apoi dați putere oamenilor simpli ca să simtă că sunt “utili” iar ei vor aplica regulile pentru “binele societății”. Așa au făcut și naziștii cu evreii ori cei care gândeau altfel. Știu că nu vă place comparația dar pentru asta nu eu sunt de vină. Voi vă comportați așa.

      • Altu Răspunde

        @…, nu îmi venea să cred cum Hitler i-a spălat pe creier pe nemți. Dar acum m-am convins că e posibil. Ați văzut filmarea dintr-un avion unde o individă vaccinată neatestată fără mască( că are probleme),face scandal că stă lângă un nevaccinat testat și cu mască. Nebunia nu are limite. Zilkon B pt nevaccinați să nu deranjeze vaccinații.

        • c-block Răspunde

          Cum a spus în prima campanie la prezidențiale Ion Rațiu? “Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca tu să ai dreptul să nu fii de acord cu mine”. Atunci a priceput mesajul foarte puțină lume. Din păcate multe nu s-au schimbat nici în 32 de ani. Atunci a ajuns la putere FSN-ul lui Ilici. Constat că acum fostele fiefuri țărăniste (Timișoara, Brașov) acum sunt vaccinisto-useriste. Se face spălare pe creier și cine nu e de acord cu dogma e dujman de clasă. Nici nu se încearcă vreo comunicare civilizată.

  4. România reală Răspunde

    Una la mână, după normele visate la Bucale comportamentul cetățeanului fără mască este necivilizat și poate fi amendat.
    Doi la mână, amendarea ori sancționarea nu cade în sarcina lui Xena de Cluj. Lovirea nici atâta. Asta să fie clar. Doamna la fel este pasibilă de sancțiune. Nu iei legea în mână și aplici după bunul tău plac, indiferent că ai ori ba dreptate.
    Sau mâine să zicem văd pe unul că scuipă pe stradă îl troznesc? De ce avem poliție ori jandarmi? Și har’ Domnului sunt o grămadă, s-a angajat pe rupte la ei în ultima perioadă.

  5. Crack Răspunde

    Va agitati aiurea. Femeia era cu el…se vede clar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.