Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

VIDEO. Sătmărean la iUmor. Bendeac, Delia şi Cheloo au râs la glumele lui

Sătmărean la iUmor. Sătmăreanul Zamfir Silaghi a reuşit să îi impresioneze pe juraţii de la iUmor. Zamfir Silaghi i-a surprins pe toți de la iUmor cu glumele sale pe care le-a conceput fix pentru emisiune. Spune despre el că e puțin antisocial, dar s-a descurcat de minune.

Zamfir Silaghi a apărut pe scena iUmor puțin nesigur pe el, spunând că nu se consideră foarte sociabil și pe alocuri boring, dar jurații au avut o cu totul altă părere despre apariția și glumele sale. Delia i-a spus că este potrivit pentru emisiunea iUmor.

Și-a conceput un text foarte bun și inteligent, așa cum spune Mihai Bendeac, și a primit două voturi de DA.

„Sunt un tip așa boring eu, viața mea e boring. Am 33 de ani, dar arăt de 34 de ani. Am o viață socială foarte tristă. Eu mă consider un tip ok, mai low profile”, spune concurentul înainte de a urca pe scenă, potrivit Antena 1.

„Bună seara. E prima dată când sunt pe o scenă și am venit să vă spun niște glumițe pe care le-am scris special pentru iUmor. Am un prieten negrofil și l-am întrebat cum îi plac lui femeile și mi-a spus – una caldă, una rece. Am fost la un vampir acasă, mă chemase la o bere și când am deschis frigiderul mi-am dat seama cât sânge rece poate avea un vampir. Am fost foarte surprins să văd o clarvăzătoare la oftalmolog. O să închei cu o duma bună – Parlamentul Rusiei”, au fost câteva dintre glumele sale.

„Tinere mi-a plăcut foarte mult ce ai făcut pe scenă ești pentru iUmor, felicitări, bine ai venit”, spune Delia.

“Domnul meu, aveți o inteligență care nu mă surprinde, nu păreți … Încercam să spun un lucru frumos. Felicitări, a fost foarte bine”, spune Mihai Bendeac.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.