Ultima actualizare: azi, 13:59

Externe

VIDEO. Campanie inedită PRO vaccinare: „Nu-ți face griji, avem cel mai mare cimitir din Europa!”

Republica Moldova a ales să facă o campanie inedită pentru a-i determina pe oameni să se vaccineze împotriva SARS-CoV-2.

În videoclipul de promovare a vaccinării, un medic anunţă că 7.000 de moldoveni au murit de COVID. „Tulpinile noi sunt mult mai agresive şi mai contagioase. Dar tu nu trebuie să-ţi faci griji“. Apoi, apar imagini dintr-un cimitir unde groparul sapă un mormânt adânc. „Aici se află cel mai mare cimitir din Europa. Aici îs destule locuri“, le transmite el celor care nu s-au vaccinat şi care ignoră pericolul pe care l-a adus noul coronavirus. Clipul de promovare continuă în aceeaşi notă.

În prezent,  în Republica Moldova sunt prezente vaccinurile: AstraZeneca, Pfizer,  Janssen, Sinovac şi Sinopharm, populaţia având posibilitate să aleagă ce vaccin îşi doreşte pentru administrare, gratuit, la medicul de familie sau în oricare Centru de vaccinare din ţară.

6 comentarii

  1. Pavel Răspunde

    Trebuie un pic de selecție naturală……și așa suntem prea mulți.

  2. misi Răspunde

    Atunci eu ii aleg pe cei din parlament. Ei se trateaza cu medicamente primite de la Arafat, pe ceilalti lasa sa moara. Ciolacu a recunoscut ca rudele sale erau tratate cu medicamente cu care pe altii nu e voie. Rusine parlamentarilor !!!!!!! PT furia poporului n-o sa fie tratament.

  3. vise Răspunde

    misike te draga acest popor de lasi nu se “va trezi” niciodata!

  4. Lili Răspunde

    Super reclama!

  5. Morga Răspunde

    Bravo fratele meu!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.