Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

VIDEO. Detoxifiere totală la Dr Coica. Tehnologie de anul 2025 pentru curăţarea colonului

Detoxifiere totală la Dr Coica. SCM Dr. Coica a deschis recent un cabinet de hidrocolonoterapie, o tehnologie modernă pentru detoxifierea colonului, fiind evitate astfel o serie de posibile probleme de sănătate, cum ar fi cancerul.

Dr. Dorel Coica a prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, beneficiile noului aparat, dar mai ales modul în care acest tratament care durează circa 30-40 de minute poate îmbunătăţi viaţa oamenilor, dar şi mai important, previne apariţia unor boli care de multe ori sunt fatale.

Pe scurt, cu ajutorul noului aparat se elimină reziduurile şi toxinele din întregul colon, ceea ce duce la eliminarea balonării, la un metabolism mai bun, dar previne şi apariţia unor boli.

“După analize şi studii se pare că unul dintre punctele de plecare al acestor cancerului este colonul, de accea am făcut o linie de hidrocolonoterapie. Acest aparat are un sistem prin care curăţă întreg instestinul gros. Noi, oamenii, începând de la şase luni strângem materie în noi pentru că am intrat la alimentaţie diverificată. Acele materii se absorb, dar la un moment dat se fac acele fecaloame care se lipesc de intestin şi partea proastă este că prin anatomia femeii colonul are relaţie de vecinătate cu perineul, de acolo merg in partea pelvină. De aceea am adus acest sistem, funcţionează foarte bine la Debrecen şi foarte mulţi dintre sătmăreni merg acolo şi fac hidrocolonoterapie, îşi curăţă intestinul, unii o fac ciclic, dar mă bucur să am reuşit să instalăm şi noi un astfel de sistem  în Satu Mare, pentru că înseamnă medicină 2025, deci sunt cu patru ani înaintea tutror celor care vor să deschidă cabinet cu un astfel de aparat”, a declarat dr. Dorel Coica.

El a explicat că în organism se adună de-a lungul timpului mai multe kilograme de reziduuri ce nu pot fi eliminate. Mai mult, este un tratament pentru persoanele care suferă de constipaţie sau de alte afecţiuni.

“Cei mai corpolenţi avem nişte resturi care rămân în colon pe care nu le dăm niciodată afară, pot să fie între 5-7 kg. Degeaba luăm tot felul de soluţii şi pastile, acele fecaloame sunt lipite de intestin, nu le poţi da jos numai prin acest sistem de curăţire. Aparatul este foarte interesant, are şi o fantă, având ocazia să vedem ceea ce iese din noi. Am avut foarte multe tratamente şi majoritatea celor care au venit la a doua şedinţă au spus că sunt alţi oamenii, se simt mult mai bine, aparatul scoate gazele şi materia care este de ani şi ani în noi  şi care este pietrificată pe intestin. Este o soluţie foarte bună, Este detoxifiere totală, pentru că intestinul rămâne curat. Eu fiind specializat pe ozon, după partea de spălare a colonului vom introduce ozon, care este antifungic, antimicotic, face o dezinfecţie generală a intestinului gros şi se reface flora microbiană, creşte inclusiv absorbţia”, a arătat dr. Coica.

Curăţarea colonului este recomandat şi în cazul persoanelor care urmează să efectueze o colonoscopie, medicii specialişti având astfel o imagine clară asupra a tot ceea ce se vede în intestin.

“Este recomandat celor care suferi de boli ale colonului, dar şi pentru medicii care fac colonoscopie, având avantajul să efectueze această procedură pe un colon curat. Eu recomand pentru că ne ajută, mâncăm tot felul de minuni, multe toxice, de la colon pleacă marea majoritate a problemelor, cancerul de uter, de trompe, de colon, de sân. Acolo este polul microbilor. Eu vreau să fac o prevenţie. Toate se amplifică atunci când colonul este suprainfectat”, a mai spus Dorel Coica.

Programări: 0732116847

 

4 comentarii

  1. Nuțu Fănuțu Răspunde

    Zici că i tradus cu google translate, nu înțelegi mare lucru…

  2. K9 Răspunde

    Sa il bagi in fund🙃

  3. Doftoru nedumerit Răspunde

    Domnu’ doftor! Aista @Nuțu Fănuțu nu pricepe cum merge treaba cu colonochestia aista! De ce nu faceți o demonstrație pe viu?

  4. bogdan Răspunde

    Iti dai seama cate kg ar scoate daca i-ar face lui? cred ca vreo 10 kg de baliga are in el…uitati-va ce burtoc are …dar e medic si duce un stil de viata sanatos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.