Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

VIDEO SPECTACULOS. Imagini cu fântâna arteziană din Centrul Nou al Sătmarului

Imagini spectaculoase vin din Centrul Nou al municipiului Satu Mare. În această seară a fost pusă în funcțiune, pentru câteva minute, noua fântână arteziană.

,,Prima probă la fântâna arteziană din Piața 25 Octombrie”, a scris, pe pagina sa de Facebook, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

Fântâna de lângă Palatul Administrativ a fost modernizată în cadrul proiectului care vizează reabilitarea întregii zone centrale a municipiului Satu Mare.


CITEȘTE ȘI:

11 comentarii

  1. dorel Răspunde

    Foarte frumos !

  2. Logica Răspunde

    Superb!

  3. urbanism Răspunde

    Iar comentează niște “indieni” care se bucură pentru ceva “sticle colorate”. Sunteți ieftini! Să vă aduc aminte ce s-a promis de mai bine de 5-6 ani încă dinainte de primul mandat al actualului primar? Ia căutați voi pe net și vedeți ce se realizat din ele! De unele nici nu se mai pomenește!

  4. Urbanism Răspunde

    S-A PROMIS DAR NU S-A FACUT! ORICUM FATA ORASULUI SE SCHIMBA ..SI ASTA SE VEDE! FAPTE ..NU VORBE!

    • urbanism Răspunde

      Și s-a făcut și răsfăcut! Pavajul din Centrul nou s-a făcut de două ori în această perioadă iar în alte părți nimic! Sădau exemple cu trotuare sparte și refăcută de 4 orir iar în alte părținici intenție nue? Așa e când gândești cu partea mai puțin inteligentă a corpului.Bleah!

      • bnl Răspunde

        După mintea ta ramanean în 90. E nou, frumos , ocazie pt heitari sa dea pe afara tot felul de comenturi . Felicitări pt noul centru nou 😀

        • urbanism Răspunde

          Nu, dar nu era cel mai important lucru. Plus că tare mi-e frică că așa bine s-a lucrat că peste câțiva ani trebuie refăcut. Doar trebuie niște parcări cu jeepuri sau ceva zilele orașului. Sunt străzi destul de importante (Basarabiei de ex.) pe care nu s-a lucrat de 30 de ani pe trotuar deloc și nu se mai poate merge decât pe drum. Și sunt multe așa. În schimb pe alte străzi se reface trotuarul la interval de 2-3 ani pentru că cei cu cablurile încă nu au descoperit telefonul și nu se pot coordona între ei. Niște amenzi ar rezolva asta dar nu e cine să le aplice.

  5. Wowwww Răspunde

    Woww…..parca suntem in Las Vegas. Super.

  6. Diaconu Răspunde

    Sa vina banii de la primarie la porctalsm! Fara numar. Rectalsm ar trebui sa vi se spuna!

    • urbanism Răspunde

      Constat că nu sunt singur, au sesizat și alții asta. Ce așa realizare epocală aplaudați măi oameni buni? Asta-i fixu’ lui Găbiță că a văzut ceva fântână asemănătoare la Nyiregyhaza sau pe acolo undeva și a zis că fără asta nu mai putem trăi. Vă dați seama ce realizare epocală!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.