Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

FOTO. Atelier auto din municipiul Satu Mare, amendat cu peste 10.000 de lei

Un atelier auto din municipiul Satu Mare s-a ales cu o amendă de peste 10.000 de lei, pentru că arunca uleiurile uzate în soba cu care încălzea incinta. Vecinii sunt cei care au alertat Garda de Mediu.

Pentru soluționarea unei petiții privind disconfortul creat vecinilor prin fum degajat în atmosferă, au fost efectuate verificări de comisari ai Comisariatului Județean Satu Mare al Gărzii Naționale de Mediu, în urma cărora s-a constatat faptul că în urma activității desfășurate în cadrul unui atelier de reparații autovehicule, pentru încălzirea spațiilor de lucru, s-a utilizat în cadrul sobei din dotare, uleiuri auto uzate.

Pentru încălcarea prevederilor legale privind gestionarea acestor deșeuri s-a aplicat o sancțiune contravențională de 10.500 lei și s-au impus măsuri pentru remedierea neconformităților constatate.

Sursa: Garda de Mediu Satu Mare

9 comentarii

  1. Virgil mecanicul Răspunde

    La 80% din serviceurile auto se intampla asta

  2. Florin Rachitan Răspunde

    Despre atelierul auto ilegale din Decebal a lui dl Ardelean nu sesizeaza nimeni ?????
    Functioneaza fara documente de ani de zile .

    Finante, ANAF ,garda financiara , politia …….alo !!!!!!!!!!!!!!

    • flavius Răspunde

      Da ce crezi ca asta are acte pe servis ? Uitate ce horn are ! Va lua foc si cauza va fii scurt circuit ! HA HA HA ! Forurile competetnte nu fac nimic.Asta se intimpla in orasul.

    • Un Cetățean Răspunde

      Cu ce vă încurcă ? Nu puteți dormi noaptea de grija lui ? Românu-l cea mai proasta nație posibila … uitate în gradina ta ca poate ai frunze de strâns lasa oamenii grija lor

    • LAURENTIU Răspunde

      Ce dovezi ai tu ca se lucreaza ilegal?

  3. Gheorghe Răspunde

    Cetatene vad ca esti revoltat impotriva unora care comenteaza pe aici.Sunt unii bisnismeni care ne afuma de ani de zile cu uleiul care ar trebui sa ajunga in alta parte.Daca tu ai locui in vecinatatea unui astfel de biped si ti-ar afuma casa cu uleiul ars ce ai spune.Si chiar asa este,nu se poate dormi si nici sta pe afara prin curte din cauza fumului.Cand vrei sa deschizi geamul si usa la casa te trezesti poluat de un astfel de nemernic.Bine i-au facut,trebuia sa-i inchida cosmelia si sa-l lase fara autorizatie.Daca eu dau foc in gradina la resturile vegetale si melitia ma amendeaza atunci acesta ce merita???

  4. Techno Răspunde

    Am vazut cazan cu injectie ulei uzat care nu scoate nici pic de fum, nici miros, filtreaza si preincalzeste uleiul, arderea este controlat electronic. Numai ca costa…

    • Guszti Răspunde

      La fel e si cu centralele pe lemne versus sobe!
      Primele ard lemnul fara sa scoata fum, sobele afuma un cartier intreg!
      Sa nu pomenesc cind pune flacoane sau cauciucuri in soba …

  5. Dani Răspunde

    Un Cetatean Nu ilegalitatea in sine este important pentru cetatieni. Pentru asta sunt forur competente care isi fac sau nu treaba,Ai vazut vreo data o centrala care functioneaza cu ulei uzat ? Dar frunze care ard ? Ei vezi ,nu stii si comentezi.Sa nu mai amintim de poluarea care se produce prin fumul gros ce iese pe hornul acela improvizat. Ai ideie ce horn are nevoie acea centrala ? Comentam sa ne aflam in treaba. Chiar ai stras frunzele ca tot ploua?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.