Ultima actualizare: ieri, 21:52

Locale

A murit cântărețul de muzică folk Victor Socaciu

Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie, la vârsta de 68 de ani, au confirmat membri ai familiei. Artistul a suferit în trecut de un transplant de rinichi și avea mai multe probleme de sănătate.

Victor Socaciu rămâne în memoria noastră ca autor de muzică folk, realizator de emisiuni de televiziune, fost parlamentar și fost diplomat. În ultima perioadă a avut mai multe probleme de sănătate, printre care și Covid.

„Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare , la venirea pe lume. Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica. Drum lin , spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea.

Fiul nostru, Victor Socaciu, va continua să-ți poarte numele. Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici , de pe pământ…”, este mesajul postat pe o rețea socială de Marina Almășan.

Și fiica artistului a postat online un mesaj: „O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi!”.

3 comentarii

 1. Vatra Răspunde

  Nyugodj békében Szakács Viktor.

 2. Noname Răspunde

  Asta a fost care a orimit rinich noi datorita mafiai profesorul Lucan din Cluj?

  • Parampampam Răspunde

   Doua bucati si peste rand. Toata lumea crede ca traieste vesnic si exista pastila magica care te lecuieste daca ajungi la ananghie. Nici vorba! Apoi a fost bolnav si de diabet, decompensat, nu a avut grija de el. Astfel apar complicatiile grave. Iar in astfel de cazuri nu prea este cale de iesire, nu exista medic sa te salveze daca tu nu vrei sa ai grija de tine. A tras de boala totusi destul de mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.