Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

COVID-19 | O sătmăreancă de 47 de ani a murit la spitalul din Oradea

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 20940 îmbolnăviri, 19926 vindecări si 718 decese cauzate de coronavirus. În ultimele 24 de ore nu s-a înregistrat niciun caz nou de îmbolnăvire și s-a înregistrat un deces, o pacientă de 47 de ani la Spitalul Municipal Oradea, persoană cu multiple comorbidități.

Până în prezent au fost efectuate 206502 teste, din care 91 realizate în cursul zilei precedente (2 teste RT-PCR si 89 teste rapide antigen). La nivelul județului Satu Mare, în data de 27 decembrie 2021, se află 174 persoane izolate și 3500 persoane în carantină la domiciliu sau la locația declarată.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 – situația la data de 27 decembrie 2021:

– numărul total de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore: 62, din care 4 cu prima doză și 21 cu doza booster (de consolidare);
– număr total centre în care s-a realizat vaccinarea: 6 (Ambulatoriul de specialitate Satu Mare, Școala ”Avram Iancu” Satu Mare, Grup Școlar Industrial ”Iuliu Maniu” Carei, Ambulatoriu Spital Negrești-Oaș, Liceul Tehnologic Tășnad, PCTF Petea);
– cabinete de medicină de familie care au început vaccinarea: 66 din care 39 in mediul urban si 27 în mediul rural;
– vaccinați în cadrul Maratonului Vaccinării: 4.525;
– numărul total de persoane vaccinate: 129.681;
– numărul de reacții adverse în ultimele 24 de ore: 0;
– număr total de reacții adverse: 14 (reacții locale).

În perioada 26.12.2021, ora 07:15 – 27.12.2021, ora 07:15, prin punctele de frontieră pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 2455 persoane, dintre care 129 persoane au intrat în carantină la domiciliu iar 2326 persoane fac excepție de la măsura de carantinare dispusă de DSP.

15 comentarii

  1. damaigreu Răspunde

    “O sătmăreancă de 47 de ani a murit la spitalul din Oradea” Dar nu spune ca a murit de covid. Fake news

    • Ba ba Oanga Răspunde

      @damaigreu. Nu știu ce te miri. Treaba cu fake se aplică unidirecțional. Încă nu ți-ai dat seama în acești doi ani?
      În paranteză și în șoaptă spun doar că “mulțămită” implicării profund aiurea al SUA și al Germaniei în conflictul mocnit din Ucraina gazele curg înapoi de o săptămână (7 zile pentru cei care stau mai slab cu aritmetica) către pe insula Yamal (Siberia). Sper să vină un ger năpraznic să vă tufă bine de tot că ați dat peste cap toată lumea! Doi ani nu v-au ajuns să vă umpleți buzunarele nesătuilor?

    • Gogu Răspunde

      Acum 10 zile a murit de covid Frederic Sinistra, belgian, triplu campion kickboxing, 40 ani, sanatos tun, nu credea in virus, antivaccinist convins.

      • @Gogu Răspunde

        Eficiența vaccinului cu tot cu booster este de 70%, studiu englezesc. Asta până în 10 săptămâni de la booster. După aia se prăbușește vertiginos. Cei vaccinați cu doar două doze au protecție de 35-40%. Deci vaccinați-vă! Oricum de mare folos nu prea e! Aici @Gogule nu e virba de credință! Dacă se făcea un vaccin cum trebue noi nu mai aveam bătăi de cap și nici oamenii nu trebuiau convinși că uite vaccinul te protejează. Acum înțelegi? Așa putem să ne mutăm la centrele de vaccinare cu cortul după tine! Nu am speranța că ai priceput ceva.

    • Gicu Hugi Răspunde

      Don’t look up!

    • @ greu-de-cap Răspunde

      O SĂTMĂREANCĂ DE 47 DE ANI A PIERDUT LUPTA CU COVID-19. A MURIT LA SPITALUL DIN ORADEA. Vezi si alte publicatii, nu sta aoci unde spurci locul cu comentariile tale belicoase!

  2. Gogu Răspunde

    Am rude pensionari, casatoriti, el cu 2 infarcte mici, ea sub tratament oncologic, vaccinati, au facut covid delta in valul 4 si au scapat amandoi….. Este cand si 2% face diferenta.
    Majoritatea antivaccinistilor sunt din cei care au scapat de covid la inceput si acum se cred atotstiutori si indestructibili.

  3. H&R Răspunde

    Frederic Sinistra nu a murit de covid sa fie clar. Mai cititi stiri din Belgia, nu numai de la pipi24.

  4. Ba ba Oanga Răspunde

    1. Animalul ăla nu s-a vaccinat.
    2. Animalul ăla nu s-a protejat deloc.
    3. Animalul ăla a trecut recent prin covid.
    4. Cine știe ce a consumat la viața lui acel animal că în mod normal nu ajungi la dimensiunile alea și dacă încetezi să mai consumi acele “vitamine” brusc apar efectele negative.
    5. Nu se pot verific informațiile vehiculate despre el. În afară de hauhaubaubau că a murit de covid toate postările sunt șterse, inclusiv f.bookul lui.
    Deci …….🤔😱🤫

    • Antiprosti Răspunde

      Voi antivaccinistii aveti explicatii la toate….
      Proaste, da unii le cred.

      • Sîca Răspunde

        Au un coordonator foarte bine documentat științific, în toate sferele activității umane, globale. Sa vaccinat totuși, ( de frică ) lașul..

      • Ba ba Oanga Răspunde

        Băi boule de Sătmar! De unde deduci că sunt anti? Am zis doar că nu se poate verifica informația! Dacă omul pune sub semnul întrebării o parte din informație aia nu înseamnă că ești complet împotrivă! Doar că unii mai încearcă să cearnă informațiile care vin vărsat. Și să știi că sunt vaccinată! Iar pentru @Sîca, nu de frică m-am vaccinat ci din obligație. Dar se pare că tot degeaba. Dar la 3 luni cum se vrea în Franța sau Israel nu o să mă mai vaccinez, e sigur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.