Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

UPDATE. Accident la Beltiug. Femeie decedată după un impac frontal

ACTUALIZARE. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului de la Beltiug, în urma căruia o femeie și-a pierdut viața.

Ce spune Poliția:

În cursul acestei dimineți, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Beltiug.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 67 de ani, din județul Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat, de 41 de ni, din Satu Mare.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unei femei, de 52 de ani, din Satu Mare, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 67 de ani și rănirea ușoară a acestuia.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul aclooltest, rezultatele fiind negative. Totodată, acestora li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Știrea inițială:

Accident la Beltiug. Traficul este blocat. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 19A, în zona localității Beltiug, județul Satu Mare, a avut loc o coliziune frontală între două autovehicule, accident în urma căruia un pasager a rămas încarcerat. Elicopterul SMURD aterizează la fața locului, astfel că traficul este oprit pe ambele sensuri, fiind deviat prin parcarea unei stații de alimentare cu carburant.

Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

În urma impactului, o femeie a decedat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.