Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Bărbat prins cu test COVID fals în vama Petea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea  efectuează cercetări în privinţa unui bărbat din Maramureș care a prezentat la controlul de frontieră un test PCR fals.

În data de 22 decembrie, în jurul orei 23.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pe sensul de intrare în ţară, un bărbat din Maramureș, în vârstă de 38 de ani la volanul unui autoturism marca Chrysler, înmatriculat în Olanda.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat alături de documentele personale de identitate și un test PCR împotriva Covid-19, emis de către autoritățile din Belgia, fără cod QR. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că este fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a obținut testul prin intermediul unui cetățean din Belgia, ale cărui date nu le cunoaște, scopul fiind de a nu intra în carantină în România.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, iar reprezentanții DSP Satu Mare au luat măsura carantinării maramureșeanului.

Sursa: Poliția de Frontieră

9 comentarii

  1. Unu Răspunde

    Criminalul!!!cat de îndobitociți putem fi!

    • Lela Răspunde

      Azi un nesimtit solid si de 1.80, vorbea in Lidl cu o cunostinta , masca la barbie, s-a laudat ca acum a sosit din Londra, ca francezii nu au vrut sa-l lase sa treaca, apoi a tras o tuse ultimul racnet, chiar pe cunostinta care era un barbat in varsta.

  2. Golf Răspunde

    Ești varză. Spălarea pe creier este completă. Vezi să nu te atingă vre-o bacterie sau virus că încurcat-o. Dronă biologică criminală.

  3. Satmarean 1 Răspunde

    Nesimtitul dracului. Bani de Chrysler a avut,dar de un test nu? Sper ca primeste si un cadou( amenda) mai mare decat valoarea masinii. Asta invata unii in strainatate si vin sa ne dea pe urma lectii .

  4. Gheorghe Răspunde

    Îi plina și diaspora de șmecheri pr..ști de bubuie.
    Chiar dacă trăiești într-o tara cu reguli și cultura mai elevata dacă ai doar un neuron minuscul nu reușești decât sa fii ceea ce ești,adică,, șmecher pr..st bubuitor”…Aici nu vorbesc de certificat ci de faptul de a fi om sau doar biped!Cred ca se înțelege!
    În rest sa avem sărbători pline de fericire,bucurie și pace … de ce nu am avea??!!Chiar…
    Sa fiți fericiți și mulțumiți de aceste sărbători minunate și nu numai!!!

  5. ... Răspunde

    Aici te refereai la tine, nu? Că pomenești că te-ai trezit cu fața la pernă și numai sub nick-ul altuia puteai să scrii tâmpenia asta fără sens?

  6. Lili Răspunde

    Bine ca l-au prins pe un prostalau dar fabrica de vaccinuri la chiuveta de sub nasul lor nu au vazut-o …..

    • România reală Răspunde

      @Lili, mai gândește-te și tu! Și ca și măsură le-au dat doar control judiciar! Probabil în curând urmează să li se ceară scuze pentru deranj. În țara asta de republică bananieră orice se poate! A se vedea cazul băiatului lui Iorgulescu care stă la spa de doi ani în Italia! Când vor dispărea asemenea cazuri atunci vom începe să facem parte dintr-o normalitate cât de cât normală. Acest tip de tratament preferențial nu face bine nici pentru MCV.
      @Lili, asemenea lucruri și la scara asta și luni de zile nu le poți face tu, funcționar public așa de capul tău și singur. Nu văd cum. Asta-i părerea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.