Ultima actualizare: azi, 11:02

Locale

Achitare pentru bărbatul ce și-a torturat și filmat amanta, iar apoi a trimis imaginile soției

Un bărbat din Deva, trimis în judecată pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi condamnat în primă instanţă la trei ani şi două luni de închisoare cu executare, a fost în final declarat nevinovat.

În primă instanţă, procesul în care bărbatul a fost trimis în judecată s-a judecat la Tribunalul Hunedoara. Aici, bărbatul a fost condamnat la trei ani şi două luni de închisoare cu executare, iar femeia care a filmat scenele a primit o pedeapsă de închisoare cu suspendare. În apelul judecat la Curtea de Apel Alba-Iulia, atât bărbatul acuzat că şi-a sechestrat amanta, cât şi complicea lui, au fost declaraţi nevinovaţi, judecătorii considerând că totul a fost un joc regizat cu acordul victimei. În decizia de achitare a cântărit decisiv chiar mărturia victimei, care a declarat că după realizarea filmării a mai rămas acasă la inculpat, întreţinând chiar relaţii sexuale cu acesta. Sentinţa de achitare este definitivă.

Cazul iesit din comun s-a derulat in urma cu trei ani la Deva, după ce un bărbat și-a sechestrat amanta din județul Satu Mare, cu 17 ani mai tanara. El a agresat-o si a obligat-o sa ii ceara iertare sotiei lui, intr-o inregistrare video. Barbatul a fost ajutat de o prietena a acestuia.

Povestea începe în luna septembrie 2017, când tânăra, care atunci avea 25 de ani, s-a mutat din Satu Mare la Deva pentru a-și finaliza studiile liceale, la seral. Alegerea orașului Deva ca reședință temporară a fost determinată de imprejurarea că o soră a mamei sale, care era plecată la muncă în Germania, locuia acolo.

În apropierea unității de învățământ frecventate de către tânăra se află imobilul deținut de T. Ovidiu Radu, compus din mai multe corpuri de clădire, având destinația de locuință familială, precum și de spațiu comercial, în care a fost amenajat un bar. Dată fiind apropierea față de sediul unității școlare, la scurt timp după sosirea în municipiul Deva, tânăra a început să frecventeze localul respectiv, ocazie cu care l-a și cnoscut pe proprietar.

Relație intimă cu viitorul agresor

Cu timpul, tânăra a inceput să dezvolte sentimente de afecțiune față de bărbat, iar în primăvara anului 2018, în perioada lunii mai, cu toate că bărbatul era insurat de 18 ani, având doi copii minori, între cei doi a început o relație intimă, între aceștia consumându-se mai multe raporturi sexuale orale, fie la locuința tinerei, fie la domiciliul bărbatului.

În perioada iunie – iulie a anului 2018, barbatul a fost surprins de către soția lui în barul aparținând societății pe care o administra, în timp ce întreținea un raport sexual oral cu sătmăreanca, ceea ce a determinat o stare conflictuală în familie și plecarea soției din domiciliul conjugal.

În acest context, pentru a-i dovedi soției sale sentimentele de afectiune pe care le-ar nutri față de ea, bărbatul a hotărât să producă o dovadă în acest sens, constând într-o înregistrare audio – video cu tânăra îndrăgostită de el. Bărbatul urmărea ca, printr-un comportament umilitor față de victimă, să demonstreze că aceasta nu înseamnă nimic pentru el și să își ceară scuze explicite față de soția lui.

Incidentul sângeros a avut loc în noaptea de 22 august 2018 în locuința bărbatului din Deva. S-au întâlnit la bar unde, la un moment dat, au ramas doar T. Ovidiu Radu, victima sa, și o prietenă a bărbatului care avea să ajute la realizarea planului pus la cale de el.
Tânăra a fost legată de scaunul pe care se afla așezată, “pentru a vedea cum sunt ținuți infractorii”. Initial, victima nu a manifestat o îngrijorare deosebită și a interpretat întreaga activitate ca pe un joc, această idee fiindu-i indusă de către bărbat până în momentul în care a reușit să o imobilizeze, legându-i cu banda adezivă mâinile și picioarele de elementele scaunului, suficient de strâns încât să nu se poata elibera pentru a părăsi încaperea.

Răspunsurile tinerei la întrebările ori solicitările lui T. Ovidiu Adrian, în sensul că ar avea fata el sentimente de afecțiune, astfel încât nu este hotărâtă să-i ceara scuze soției acestuia, i-au creat acestuia o stare ridicata de nervozitate și a lovit-o cu palma peste fata, provocandu-i o sângerare pe nas. În același timp, a solicitat celeilalte femei să înregistreze audio-video cu telefonul mobil momentul în care tânără vă promite că îi vă lasă familia în pace și vă cere iertare acestora, fiind astfel realizata o prima filmare cu durata de aproximativ 8 minute.

Amenințată cu moartea

Pe parcursul întregii înregistrări, inculpatul, dând dovada de cruzime, a lovit în mod repetat persoana vătămată, în general în zona fetei, a tras-o de par, i-a mânjit fata, scalpul și tricoul cu sângele acesteia, i-a adresat injurii și cuvinte jignitoare, amenințări cu acte de violenta și cu moartea, solicitandu-i să-și ceara scuze și să promită că nu-l vă mai caută. Desi persoana vătămată l-a rugat pe inculpat la exercitarea fiecărui act de violenta fizica, să nu o mai lovească, acesta a continuat agresiunea fizica și supunerea la umilințe, reprosandu-i că i-a distrus familia. Tratamentul pe care l-a suferit a fost unul degradant.

La un moment dat, inculpatul s-a dezbrăcat complet și ținând persoana vătămată de bărbie, a amenințat-o că o omoară, că o desfigurează, intinzandu-i sângele de pe fata spre creștetul capului.

De asemenea, în aceleași împrejurări persoana vătămată, la solicitarea inculpatului i-a cerut iertare soției acestuia și a promis că nu vă mai interveni în vreun fel în relația maritala și nu vă mai vorbi “nimic rău de nimeni”. Pe parcursul înregistrării video, bărbatul, observând sângele ce se scurgea pe fata persoanei vătămate urmare hemoragiei nazale, exclama “uite cum curge sângele din tine, ia și manca, manca sângele”, introducandu-i degetul mânjit în gura.

Ulterior, inculpatul îi reproșează persoanei vătămate că în ultima luna i-a distrus viață, motiv pentru care în situația în care aceasta vă rămâne în municipiul Deva, mai mult de doua luni, “o vă da la țigani”, să “o bage în poșta”.

O a doua înregistrare video (având o durata de aproximativ 1 minut), realizata cu aceeași ocazie, l-a surprins pe T. Ovidiu Adrian având în mana un cuțit de bucătărie, pe care l-a ținut cu tăișul lipit de gatul persoanei vătămate, solicitandu-i să jure că aceasta nu-l vă mai caută, precum și să ceara încă o data scuze soției sale.

7 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Telenovela turceasca? Asteptam urmatul episod.

  2. cârcotaş Răspunde

    Indiferent de cât de naivă a fost victima, cum să achiţi un asemenea animal? Curtea de Apel Alba-Iulia nu se dezminte. Ea la achitat şi pe primaşul nostru, ăl de s-a autodenunţat.

  3. Nicusor Răspunde

    Femeile nu ies cu barbatii care locuiesc cu maica-sa, dar ies cu barbatii care locuiesc cu nevasta-sa 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.