Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Cîțu: Unde este președinte de CJ va fi și prefect de la același partid

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat miercuri că la nivelul coaliţiei de guvernare s-a stabilit ca acolo unde există preşedinte al Consiliului Judeţean de la un partid va şi prefect de la acelaşi partid, iar în Capitală funcţia de prefect va reveni PSD.

„Unde este preşedinte al Consiliului Judeţean va fi şi un prefect de la acelaşi partid. Poate să existe una sau două excepţii, dar asta este regula de bază. (…) Aceasta a fost regula la care s-a ajuns până la urmă, vom încerca să compensăm în celelalte filiale cu alte funcţii. Există peste 140 de funcţii, numiri politice care vor fi făcute şi atunci cine nu ia prefect va avea o altă funcţie – secretar de stat şi aşa mai departe”, a afirmat Cîţu, la Parlament, după şedinţa coaliţiei.

Despre excepţiile de la această regulă, Cîţu a precizat că acestea trebuie mai întâi discutate, iar apoi vor fi anunţate.

 

7 comentarii

  1. Puiu Răspunde

    No Mircea Govor barosanul șef al PSD,lumina lumii,șef între șefi și soare al satmarului, nu v-a fi prefect,te-au sărit greii de la București sau Cristescu ți-a făcut manevră,te-a aranjat așa puțin pe ici pe colo,are mai mari oua la București că tine!?:)))….lasă Mirciulica nu dispera că afacerile cu UDMR nu vor avea de suferit chiar daca nu vei fi reprezentantul guvernului în teritoriu,nu a fi nici un bai, cașcavalul va intra în jeb la fel poate mai bine și mai discret, amu no…. nu ii tăia și spânzură prin judetul, nu ii mai putea amenință primarii sa îți joace in struna cum îți place ție da asta e,ii primii alte posturi nu ii rămâne pe dinafară!;))))

  2. goga Răspunde

    Azi a trecut Govor la UDMR, si-a schimbat numele in Szőnyeg

  3. Matrozul Răspunde

    Viitorul pefect va fi Romeo Pop, zis ciurdarul lui Mitică Ofside

  4. vasai Răspunde

    Cine-l mai crede pe Cutu, nici cei din propriul partid si aia sau distantat de el. Muie PNL.

  5. Adrian Răspunde

    Da nu se bătea Cozma cu cărămida in piept ca va pune prefect de la PNL? Sau după ce a sarit la gâtu lui Ciucă nu prea il mai bagă cineva în seamă pe la capitală?

  6. Pupăzău Răspunde

    Dic Mâțu. Bete-ar Someşu.

  7. K9 Răspunde

    Domnu citu a fost testat pozitiv la prostie si trebuie imediat carantinat ca sa nu sa raspandeasca comunitar. Poate acelasi lucru il au arafat si iohanis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.