Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Misiune inedită. Pisică salvată de pompierii sătmăreni

Astăzi, în jurul orei 15:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru salvarea unei pisici, căzută într-o groapă în cimitirul de pe strada Liviu Rebreanu, din municipiul Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat trei subofițeri cu o autospecială de descarcerare dotată cu scară culisantă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

Pisica a fost salvată și eliberată din groapă.

Sursa: ISU Satu Mare

8 comentarii

  1. Satmaresn Răspunde

    va rog frumos nu mai editați asemenea “stiri”. Munca pompierilor nu e asta !!!! Ei merita tot respectul pt ceea ce fac, py ca sunt la datorie zi și noapte și-si risca viata pentru noi. Faptul ca salvează o pisica sau un porumbel e de toată jena. Nici nu ar avea voie sa facă asta. Dati va rog știri care ne interesează nu caricaturi de știri care va pun ai pe voi ca redactori si pompierii intr-o lumina penibila.

  2. Pt voi Răspunde

    Sugeti ****

  3. Eu Răspunde

    Dragă Sătmărean, oare pisica nu are suflare de viață de la Dumnezeu? Ți se pare normal sa lași un animal sa moară așa că e animal? Dacă da țin să-ți aduc la cunoștință că ai probleme…..

    • Deer Hunter Răspunde

      @Satmarean. Și pentru consolarea sufletească a pisicii post-stress să i se dea un porumbel? Ca să doarmă mai bine? Sau mai bine nu nici aia că și porumbelul e glululugu, tzucu-tzucu pentru tine suflețel gingaș ce ești? Cum mai rămâne cu decorarea statuilor și clădirilor cu găinaț de la ei? E plin orașul de pisici și câini vagabonzi. Nu vrei să-i iei pe toți acasă la căldurică? Eu cred că tu ai probleme la mansardă. Oamenii au probleme infinit mai mari de vreo 2 ani!
      PS. Pentru sufletiști nițică școală de comportament al animalelor. Pentru câine omul este șeful de haită și stăpân. De aceea se poate dresa. Pentru pisică este doar sursă de hrană. De aceea felinele nu prea se pot dresa și de aia tot dispar de pe o zi la alta fără nici un motiv pisiscile de acasă. Iar când se freacă pisica de om nu este pentru că vrea să fie “drăguță” ci pentru că își marchează “proprietatea” și “spațiul”. Asta ca fapt divers. Asta bineînțeles nu vă poate împiedica să iubiți ori chiar să adorați pisicile dar toate au o limită rezonabilă. Și eu am animale de companie dar pisică nu. Sunt alergic din păcate la ele. Nu știu ce tot au sau cară în blana lor. Culmea la câine nu sunt așa că țin câine.

  4. filozof Răspunde

    “Gradul de civilizatie al unui popor, se masoara dupa felul in care isi trateaza animalele” – Mahatma Gandhi

    • H&R Răspunde

      Animalele le tinem in Parlament! Nu cred ca ar suferi ei/ele de orice lipsa! Deci, Gandhi are dreptate! :))))

  5. Marin Răspunde

    Frumos gest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.