Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Coronavirus Satu Mare: 15 cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 20 decembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.798.629 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 10.738 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.726.051 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 424 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 9 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 58.232 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 19.12.2021 (10:00) – 20.12.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 36 de decese, dintre care 8 anterioare intervalului de referință, (19 bărbați și 17 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brăila, Brașov, Buzău, Cluj, Dâmbovița, Ialomița, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Timiș, Tulcea, Vaslui și Municipiul București.

35 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 1 pacient decedat nu a înregistrat comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 3.204. Dintre acestea, 527 sunt internate la ATI. Dintre cei 527 de pacienți internați la ATI, 47 au certificat care atestă vaccinarea.

25 comentarii

  1. damaigreu Răspunde

    Ce ne facem? Nu mai cresc cazurile! Se oftica IT si MaciLaci

    • MrX Răspunde

      Tu esti greu de cap, au scris mai multi.
      Toata lumea vrea sa, se termine.
      Problema este ca totul incepe din nou cu Omicron.
      Va iesi un vaccin actualizat, iarasi vor fi antivaxeri, iarasi virusul va avea ocazia sa faca mutatie, si tot asa pana la Omega.
      Lumea tot o sa se rareasca, Baba Vanga a vizionat ca oamenii se vor impuțina mult.

      • Baba Vanga Răspunde

        Apoi dacă tu crezi tot ce am “văzut” eu oarbă fiind apoi chiar meriți să fii împuținat!

      • damaigreu Răspunde

        Mai MrX, Omicron e ca o simpla raceala ! Peste tot se vorbeste in vest! Numa la noi nu se zice faptul ca Omicron e foarte contagios DAR E CA O SIMPLA RACEALA! Abia daca au murit 2 in lume de la omicron! Treziti-va! A spus si un medic de renume din Franta care e provaccin ca ceva nu se leaga! Faptul ca virusul a ajuns sa fie o simpla raceala dar se insista in continuare pe vaccinare si restrictii. Astia mai vor sa va bage doze pe gat! au prea mult pe stoc

        • Dr Răspunde

          Dovada oficiala ca Omicron nu e raceala…..
          Well, so much for those “Omicold” claims about the Omicron variant. The Omicron variant of the severe acute respiratory syndrome coronavirus (SARS-CoV-2) is certainly not the same as the common cold. While the jury’s still out on how virulent the Omicron variant may be, this new variant is proving that it can hospitalize and kill people, which is not what the common cold does. Today, the U.K. Health Security Agency reported that there have already been seven deaths and 85 hospitalizations related to the Omicron variant in the U.K. as of December 16.

          • Dr

            Dovada oficială că altceva nici nu știu decât să copiez. Nu știu cum de mă mai suport!

      • damaigreu Răspunde

        Plus ca vorbesti de Baba Vanga. Aici se vede nivelul tau de cultura, vaxxerule! Si daca nu ai aflat, dupa Omicron vin doar variante mai slabe! Intreaba un specialist, desteptule. Virusul o atins apogeul cu Delta. Si faptul ca Omicron e foarte contagios e bine! O spun medicii. De ce? Pentru ca e deja o varianta foarte slaba si vom ajunge sa facem imunitate pe cale naturala cat ai clipi. Dar spune-mi tu daca esti asa dobitoc sa continui sa te vaccinezi pt ca o sa iti curga mucii doar.

        • Giocodimano Răspunde

          Ba da le stii pe toate, de aia fac aktii lockdown total, ca omicron e o simpla raceala, ba esti si mai greu cu priceputu si prost de bubuie!

    • MaciLaci Răspunde

      Rabdare sa ai. O sa creasca.

      • @MaciLaci Răspunde

        Tu știi mai bine. Doar aveți și voi un plan de acțiune aprobat de lungă durată, nu? Avem răbdare. Dar și voi sper că nu vă supărați că ținem bine minte ce bătaie de joc se petrece acum și vom ține bine minte asta cel puțin până la primele alegeri. Bine așa? Sunteți de un patologic groaznic!

    • K9 Răspunde

      Stai sa termine politicienii parangheliile de sarbatori si dupa revine apocalipsa. Ce vrei sa inchida tara si sa nu poata chefui. Doar e vacanta si poate si nea klaus sa petreca cu carmen iar daca bagau apocalipsa inainte nu le pria sa chefuiasca pe ascuns. Garantat dupa sarbatori explodeaza cazurile si totul e tragic.

    • News Răspunde

      https://www.libertatea.ro/stiri/vaccinul-anti-covid-novavax-a-fost-autorizat-de-agentia-europeana-pentru-medicamente-3893584
      Citeşte întreaga ştire: Vaccinul anti-COVID Novavax, primul pe bază de proteine, a fost autorizat de EMA

    • Nou Răspunde

      Bilanț provizoriu. S-a dublat numărul infecțiilor cu coronavirus și al deceselor din cauza COVID-19 în ultimele 24 de ore

  2. omicron Răspunde

    Așe de contagioso e omicronu’ aista că într-o lună am adunat 15 cazuri în toată țara! De aia nu se moare de omicronu’ că organismul românesc refuză infectarea și implicit îmbolnăvirea? Mă întreabă insistent un prieten bun.🤔😱🥴🤫
    Aștept drept răspuns reacții NEavizate din partea postacilor Armagheddonului.

  3. MaciLaci Răspunde

    Sunt aproape 2.000.000 de oameni vaccinati cu booster. Restul pana la 20.000.000 probabil vor fi infectati cu Omicron. Crezi ca nu vor fi cresteri?

  4. MaciLaci Răspunde

    Pe primul loc e familia mea. Eu sunt pe locul doi. Imi pare foarte rau ca toti ceilalti sunt pe locul trei. Si tu.

  5. Antonescu Răspunde

    Liniste tiganilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.