Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Coronavirus Satu Mare: 17 cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 4 decembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.785.120 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 10.447 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.699.083 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.490 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 31 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 57.021 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 03.12.2021 (10:00) – 04.12.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 131 de decese (76 bărbați și 55 femei), din care 20 anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Arad, Bacău, Bihor, Brăila, Brașov, Buzău, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș,  Vrancea și Municipiul București.

123 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 6 pacienți decedați nu au înregistrat comorbidități, iar pentru 2 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 5.804. Dintre acestea, 948 sunt internate la ATI. Dintre cei 948 de pacienți internați la ATI, 80 au certificat care atestă vaccinarea.

14 comentarii

  1. damaigreu Răspunde

    Astia care v-ati turat degeaba tot anul ca nevaccinatii sunt criminali. Luati exemplul din vest 😉 Sau acuma nu mai e bune exemplul? Nu va convine , ha? Sunteti jalnici

  2. H&R Răspunde

    @damaigreu
    Daca se intampla ceva rau, neva$$inatii sunt de vina. Daca se intampla ceva bun va€€i-nazii si eroii in palate albe. Sau halate albe, egal!

    • Antianti cox Răspunde

      Mai puteti antivaxerilor, vad ca orice faceti numai sa va dati dreptate, adevarul este ca vaccinul a salvat milioane de vieti, iar voi sunteti niste nătângi care ati avut norocul ca nu ati crăpat de covid si acum ati devenit mari luptatori antivaccin. Sa va fie rusine!
      Din cauza voastra situatia se tot lungeste.
      Vedeti ca cei trecuti prin boala incep sa moara, speranta de viata este mai mica cu min 10 ani, asa ca msi bine faceti-va niste analize medicale ca habar nu aveti cum stati. Pana mai existati…

      • Dr Răspunde

        https://www.libertatea.ro/stiri/corpul-pandemic-toate-organele-afectate-cum-ne-a-schimbat-era-covid-de-la-2-kilograme-in-plus-la-caderea-parului-de-stres-3867566
        Citeşte întreaga ştire: Corpul pandemic – toate organele afectate, din cauza statului în casă. De la două kilograme în plus la căderea părului, de stres

      • H&R Răspunde

        @Antianti cox mai informeaza te, ca nu esti bine informat. Am facut analiza completa recent, si totul e OK, chiar foarte OK. Nu stau in casa, ci trec prin RO in lung si-n lat, ma intalnesc cu oameni, si nu am nimic, am trecut prin boala de 2 ori pe care le stiu eu. Asta nu e de noroc, ci de sanatate. Daca zici tu ca e de noroc , atunci inteleg, de ce este loteria va$$in. Ca tot de noroc este si va$$inul. Sanatatea nu este de joaca cum va obliga Big Dick Pharma. Poate ai inteles, poate nu.

        • ... Răspunde

          @H&R. Constat cu tristețe că unii nu pricep nicicum că cei care mai au “sporadic” obiceiul să mai și gândească și nu sar cu capul înainte la orice trece prin cap la unii “primi gânditori” e că ei și înainte de pandemie aveau grijă de sănătatea lor. Ceilalți, mulți dintre ei dealtfel sănătoși, acum se lovesc de incapacitatea și tarele sistemului nostru de sănătate. Acesta este motivul principal pentru mortalitatea ridicată la noi. Asta și proasta educație a marii majorități. Mulți și acum își suflă nasul pe stradă, trag flegme, scuipă, aruncă masca uzată. Observă asta cineva? Nuuuu! Se interesează de acest aspect cineva? Nuuu! Nici măcar la nivel de posibilă sancționare prin vreo decizie a grupului fantomă! Vă bateți joc de o țară întreagă, vă bateți joc de un popor și prin asta implicit și de voi înșivă. Am o listă întreagă cu medici “eroi” care anul trecut în pandemie s-au fofilit neeroic cu lunile. Asta este o problemă majoră! Mă gândesc că dacă un pompier are întindere musculară căpătată la o intervenție anterioară atunci are scutire să mai intre în casa care arde, nu?😱😭😤🥴💩😫

    • Rsh Răspunde

      Ba voi antivaccinistilor, sunteti mai prosti ca astia:
      6% dintre italieni cred că nu există COVID. Tot atâția, că Pământul este plat
      Citeşte întreaga ştire: 6% dintre italieni cred că nu există COVID. Tot atâția, că Pământul este plat

      • bullshit Răspunde

        Dar că după o campanie proclamată reușită și asta spun autoritățile și nu cei antianti țările exemple rând pe rând se închid! Cum explici asta dacă vaccinul te protejează? Pentru că în țările în cauză cei navaccinați sunt foarte șuțini, într-un număr insignifiant! Tu nu vezi asta?

      • H&R Răspunde

        @Rsh ce sa zicem de voi va€€i-nazii, care v-ati vaccinat pentru mici cu mustar si putina paine etc. Sunteti pe urmele cele mai bune ale lui Hitler. Si el a vrut cel mai bun pentru popor si pentru lume. Nazipassul e cel mai bun, adica nu, ca trebuie sa faci teste inainte de a intra in tara sau ma rog in orice tara deja. Va$$inul te protejeaza! Am uitat sa scriu ca si te imunizeaza. Sti ce inseamana a fi imunizat? Hai, sa citesti si tu ceva nou in viata ta:
        https://dexonline.ro/definitie/imunizat

      • damaigreu Răspunde

        Rsh tu constientizezi ca v-ati vaccinat pt mici, loterie , de frica, ca sa mergeti la mall???? Si mai zici de aia cu pamantul plat? Plata e gandirea ta fraiere!!!! Daca nu ma vaccinez, gata! sunt prost! Esti mai prost ca noaptea ba mucosule. Hai sa facem un exercitiu sa vedem ce sti tu sa faci si ce stiu eu. Pisamass pe gandurile tale

  3. K9 Răspunde

    Telenovela covid continua. Sezon nou ,Omicron, din nou langa noi. Puteti urmari in direct propaganda pe toate canalele media. Modul perfect de a distrage atentia de la alte probleme cum ar fi prabusirea nivelului de trai interziceri peste interziceri(ex focul cu lemne in romania si cresterea porcilor) si multe altele.

  4. Bullshit Răspunde

    Ce nu pricep eu sunt următoarele. Le scriu punctual dar nu aștept explicații. O să spuneți că sunt greu la cap. Nu sunt, azta este realitatea.
    1. Cei care au călătorit par avion din Africa de Sud erau vaccinați și testați deja de la plecare din Ro.
    5. La îmbarcare aveau bineînțeles nazipassul verde. Teoretic nu trebuiau testați dar noroc pe capul lor și al nostru că au călătorit cu avionul. Deci au fost iar testați și rezultatul a fost iar negativ la toți la îmbarcare!
    3. Apoi la aterizare iar au fost testați și după testare avem niște cazuri de omicron. De unde s-au născut aceste cazuri?
    4. Dar toți pozitivii sunt pozitivi asimptomatici! După cunoștințele mele după o săptămână de la anunțarea prăpădului omicron încă nu avem deces cauzat de omicron.
    Important e că băgăm la coteț iar pe toți de sărbători. În SM incidența de mult e subunitară. Nu înțeleg ce se așteaptă. De fapt am o idee. Dacă erau alegeri generale de mult eram relaxați.😱😤🥴

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.