Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Sute de sătmăreni lăsaţi fără curent, fără nicio înștiințare

Sute de sătmăreni din zona bulevardului Lucian Blaga din municipiul Satu Mare au fost lăsaţi în această dimineaţă fără curent, fără să fie anunţaţi că urmează să se întâmple acest lucru.

Revolta sătmărenilor din zona respectivă este cu atât mai mare cu cât nu este vorba despre o avarie, de o intervenţie de urgenţă, ci de lucrări programate. Acestea au fost programate tocmai sâmbătă între orele 8-16 când majoritatea persoanelor sunt acasă, şi fără să fie anunţaţi. Cei care au sunat la Electrica să reclame faptul că au rămas fără curent au fost informaţii că este vorba despre lucrări programate care au fost anunţate atât pe siteul Electrica, cât şi în presa locală. Doar că în presa locală nu a apărut nicio informaţie de acest gen.

Ce spune Electrica:

“Vă informăm că toate lucrările  de modernizare a rețelelor electrice programate au fost realizate în baza unui program de lucrări și respectă toate cerințele specifice, iar informările privitoare la aceste lucrări sunt realizate în conformitate cu standardul de performanță, atât pe pagina de internet a societății, cât și în  publicații locale.

Drept dovadă stau datele ce pot fi verificate prin simpla accesare a paginii de internet a Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), secțiunea Întreruperi planificate și neplanificate, zona Transilvania Nord – Satu Mare.

În data de 25.11.2021, în Gazeta de Nord-Vest a fost publicată informația privitoare la întreruperea alimentării cu energie electrică programată pentru data de 04.12.2021, pentru zona bulevardului Lucian Blaga, din municipiul Satu Mare”.

8 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Da,bineînțeles ca e mai ușor sa faci asta fără sa anunți fără să-ți asumi.Se fac lucrări în zona,mai precis se montează ceva stâlpi de electricitate în zona de construcții rezidentiale care se deschide în spatele străzii Lucian Blaga (paralela cu Blaga…)spre șoseaua de centura.Acolo în următorii ani va fi cea mai mare zona construibila din oraș….deja este făcută infrastructura,sunt aprobate puz-urile s-au parcelat terenurile și unii deja au pus fundația…
    Până la urmă se vede ceva mișcare în ciuda tuturor neajunsurilor,oamenii vor la curte,de la bloc se muta,mai fac un credit mai au resurse financiare și uite așa construcțiile merg.

  2. Vlad Tepes Răspunde

    Este o simulare a black out-ului ce va sa vina…..

    • Simu Latoru 😃 Răspunde

      …nu va fi niciun black out…poate doar in creierul tau spalat cu sopon marka RTV. Ce-i drept si soponu AUR este eficient…Da nu la toata lumea.

    • H&R Răspunde

      @Vlad Tepes
      Nu va fi black-out. Va fi lock-down+oprirea curentului, ca la ferma de gaini. De 2 ori pe zi, sa ouam.

  3. Portalsm_blea Răspunde

    Portalsm, sunteți supărați ca nu s-a anunțat prin voi…?

  4. Anonim Răspunde

    Wikipedia: Eu stiu totul!
    Google:Eu am de toate!
    Internet:Fara mine nu aveti valoare!
    Curentul: Serios?

  5. H&R Răspunde

    Măcar vă cunoașteți vecinii. Când ieșiti puțin la aer curat. 🤭

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.