Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Coronavirus Satu Mare: 27 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 11 decembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.792.433 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 10.616 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.714.239 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 931 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 15 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 57.636 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 10.12.2021 (10:00) – 11.12.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 105 decese, dintre care 32 anterioare intervalului de referință, (47 bărbați și 58 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Timiș, Tulcea, Vrancea și Municipiul București.

103 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 1 pacient decedat nu a înregistrat comorbidități, iar pentru 1 pacient decedat nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 4.083. Dintre acestea, 712 sunt internate la ATI. Dintre cei 712 pacienți internați la ATI, 66 au certificat care atestă vaccinarea.

9 comentarii

  1. K9 Răspunde

    Voi in afara de propaganda covid mai publicati si altceva?

    • Glumetul Răspunde

      Bai tu ești din asta ,pasare mare care baga capul în nisip și crede că totul e OK ?

      • K9 Răspunde

        Pentru cultura ta din generala ca banuiesc ca nu ai ajuns mai sus cu studiile , tale exista sanse foarte mari ca sa am studii sau chiar si o functe si poate chiar sa fiu mai informat decat ai putea sa fii tu in viata asta . Inteleg nevoia de propaganda si nevoia unor oameni mici sa para ca fac lucruri marete dar unele treburi ar fi bine sa fie oprite pana nu devine prea tarziu

        • ... Răspunde

          ma pis pe studiile tale , un mare om de stiinta roman a spus ca antivaccinistii sunt oameni incapabili de a intelege unele lucruri si sunt orbiti de teorii false ,ba mai cred ca ei au dreptate.

          • ..

            ,,Idioţi utili” li se spune de cei care-i manipulează.

          • ...

            Să te duci urgent la budă și să te tot tragi împreună cu apa uzată! Asta ca să ajungi acolo unde îți e locul, hoțule! Nu ai tu idee câte și câte probleme va mai genera această campanie de vaccinare executată anapoda! Oricum faptul că în majoritatea țărilor cu procent de vaccinare presupus ideal se intră în lockdown nu îți aprinde becul lipsă din creier?

          • ...

            Măcar acum știu cine se dă drept mine. Retardatul satului ce ești. Las’ că vei căpăta ce meriți! Te taxez oricum și oriunde comentezi. Ce, numai tu poți dezvolta obsesii?

  2. Sîca Răspunde

    Marș, …

    • Sîca Răspunde

      Scuze. Așa e când omul se trezește brusc din beție! Prea mult vin nova strică. Cred că în loc de nova voi trece pe Mona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.