Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Coronavirus Satu Mare: 7 cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 21 decembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.799.455 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 10.742 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.727.435 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 826 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 4 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 58.320 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 20.12.2021 (10:00) – 21.12.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 88 de decese, dintre care 22 anterioare intervalului de referință, (37 bărbați și 51 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea și Municipiul București.

81 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 1 pacient decedat nu a înregistrat comorbidități, iar pentru 6 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 3.003. Dintre acestea, 488 sunt internate la ATI. Dintre cei 488 de pacienți internați la ATI, 47 au certificat care atestă vaccinarea.

13 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Cazuri de covid nu prea avem dar mortalitate da. Mai e puțin și nimeni nu va fi la ATI dar decedați tot vom avea. Numai nu știu de unde la vom mai scoate? Asta îmi aduce aminte de un banc.
    “Pe un autobus călătoresc 8 persoane. În prima stație coboară 11. Câți trebuie să urce în vehicul ca vehiculul să fie în continuare gol?”🤔😱😫😮🤪

  2. RealWorld Răspunde

    Spitalele se pregătesc de valul 5 al pandemiei. Secțiile ATI sunt goale, dar au rămas poveștile pacienților, cele mai multe, triste

  3. IT Răspunde

    Doua cazuri de covid! Vaccinati-va!

    • @ hot de nick Răspunde

      Bai pentru tine nu conteaza miile de oameni decedati in valul 4? Tu vezi doar ziua de azi? Esti un nesimtit, de ultima speță.

      • IT Răspunde

        “miile de oameni” ? tu cati cunosti bai?? miile alea de oameni sunt toti cu multiple comorbiditati care ar fi murit oricum , cu sau fara virus. Se vede ca ai ramas blocat pe DIgi HAHAHAHAHHAHAHAHAAHA. Tu o sa povestesti la nepoti ca era prapad! Ca o picat lumea pe strada ! Ca mureau toti ! HAHAHAHHAHHAHA

        • ... Răspunde

          Noi de aia aveam așa mare mortalitate pe vârful recent pentru că suntem praf la tratarea bolii de bază. Pe când asta e cât de cât în regulă mai spre vest, nu OK dar sunt departe de noi. Dacă la Fehérgyarmat tratamentul ambulatoriu e mult mai bun decât la Satu Mare îți cam dai seama care este nivelul! Nu mă crezi? Ia întreabă câte femei au născut dincolo și s-au înțeles cu medicii de acolo ca nu cumva să pățească ceva! Filmele horror ce se rulează sunt nimica față de ce au “produs” unii! Dacă ți le povestesc nu vei dormi cu lunile! Noi am cam abandonat tot ce însemană tratarea bolilor cronice de screening nici vorbă nu mai e! Asta înainte de pandemie de mult! Așa că omul când are atâtea probleme pe de o parte nici nu mai are încredere în medici și ajunge deja prea târziu. Asta știm cu toții a cui vină este. De aceea refuz să aplaud “eroismele”lor pentru că de fapt s-au trezit, dacă s-au trezit în ceasul al 24-lea și încearcă să-și salveze blazonul. Pandemia asta la mulți le-a venit mănușă! Știu foarte bine de ce spun asta. Dar eu cred că tu nu ești adevăratul @IT că ăla e ca și @MaciLaci sau @covid19 sau încă câțiva care sunt gata să moară pe baricade. Dar nu contează.
          Aveți grijă de voi oameni bauni și se va termina curând! Mai e un hop până în aprilie. Și evitați busculadele și aglomerările. Nici o masă de Crăciun sau nu știu ce cadou mai greu de găsit nu valorează atâta cât sănătatea voastră! Pentru că vedeți că au venit acasă “mundriile” județului și e nebunie pe șosea! Cine se supără sau se simte cătuși de puțin vizat puțin îmi pasă!

  4. MaciLaci Răspunde

    Ati scris 2 cazuri in loc la 200

    • IT Răspunde

      Am vrut sa spun decese. Sunt 7 cazuri, toti vaccinati

      • @ hot de nick Răspunde

        Nu zau, dezinformatorule, ti-a lasat memoria gaura, la tine nu a ajuns ca 92% cu probleme grave erau nevaccinate?

        • IT Răspunde

          Era logic , ca nu aveam vaccinati. Acuma sunt cam 30% vaccinati in spital. Plus ca niciodata nu ti-a zis nimeni adevarul la tv. toti care au fost la spital au confirmat ca era plin de vaccinati, in egala masura, raportat la nr populatiei vaccinate. Daca erau 80% vaccinati in Romania, in spitale am fi avut macar 40% vaccinati la ATI. Asa cum au tarile din vest si Israelul. Tu ai fost un disperat pe toata perioada pandemiei. Dar am o veste proasta pt tine: Pandemia se termina, spre disperarea ta si a lui arafat. Te-ai vaccinat la ordin si degeaba.Scuze , nu degeaba. Ai sistemul imunitar varza si nu numai. Problemele tale doar de acuma incep.Bafta, ai nevoie

  5. Vasi Răspunde

    De fapt nu sunt cazuri..doar cifre umflate,iar cei bolnavi nu sunt tratati corespunzator,ii umfla cu oxigen si alte porcarii pana ii termina.Acuma eroii fac greva ca n-au salarii.Si va mai mirati ca “huliganii” ies in strada.Sa iasa pana scapam de ei..ROEXIT!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.