Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

Coronavirus Satu Mare: 8 cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 22 decembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.800.306 cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 10.790 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.728.635 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 851 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 48 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 58.382 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 21.12.2021 (10:00) – 22.12.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 62 de decese, dintre care 18 anterioare intervalului de referință, (33 bărbați și 29 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Brăila, Bistrița-Năsăud, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Suceava, Timiș și Vrancea.

54 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 1 pacient decedat nu a înregistrat comorbidități, iar pentru 7 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 2.830. Dintre acestea, 491 sunt internate la ATI. Dintre cei 491 de pacienți internați la ATI, 43 au certificat care atestă vaccinarea.

4 comentarii

  1. ... Răspunde

    Manifestările în public ai apostolilor Armatheddonului seamănă de o vreme izbitor cu apostolii neoprotestanți sau ultraortodocși care propovăduiau telereligia în anii 80 și 90. Mai ales partea cu salvarea și “mântuirea”. Schimbați placa că s-a uzat.

    • AziNu Răspunde

      Asa e. Am vazut ce scot pe gura cate unu… Cica o fost in Australia si aia au aparatura cu care scanează oamenii si depisteaza daca sunt vaccinati sau nu si cu ce vaccin s-au vaccinat. Confunda scanerele de temperatura cu aberatii. Lasand astea la o parte, o zis azi Rafila ca nu avem transitere comunitara fu Omicron. E normal sa fie asa, studiile au aratat ca 80% din tinerii de sub 40 de ani care au primit omicron sunt vaccinati. Un singur pacient in spital dar si ala vaccinat. Se pare ca Omicron ataca vaccinatii mai mult, noroc ca e slab si nu e periculos. Oricum pandemia se sfarseste, eu nu stiu pe nimeni personal sa fi murit de la covid , in afara de un vârstnic alcoolic si cu multiple comorbiditati. Pfizer si restu au investit masiv in provaccinare, motiv pentru care mulți au trăit cu senzatia ca suntem intr-un film apocaliptic. Tot atatia oameni au murit in pandemie, cati au murit si inainte. Statusticile spun asta. Dar It sirestu si acuma sustin ca a fost prapad! Pt ca asta au auzit la tv. Ce sa faci

  2. Mircea Răspunde

    Ce se intampla in Austria, Franta si Germania este o operatiune coordonata in cadrul structurilor securist- masonice-demonice cu scop de declansare a haosului general. Ultimatumuri antiumane formulate in cheie provocatoare cu pronuntat caracter terorist..Acum sa-i vedem pe mai marii Austriei pe unde vor scoate camasa. Presimt ca populatia n-o sa stea cuminte, sa se lase amendata si bagata in puscarie. Pentru “alesi”, proverbul ar fi ca “cine sapa groapa altora, singur cade in ea”.Asta este Europa “civilizata” din care Romania se simtea expulzata.Mai bine fara ei.Drepturile fundamentale se transforma in infractiune … asta se intimpla daca populatia se lasa dresata.

  3. K9 Răspunde

    Oricum deja suntem anuntati pe toate canalele media ca in ctrei săptămâni avem un nou val. Ma intreb si eu daca nu este totul controlat de unde se stie exact cand vine câte un nou val. Pana atunci termina si nea klaus cu vacanta . Ma intreb de ce alesii nu au nevoie de certificat verde? O fi virusul si el cu demnitatea lui si nu infecteaza pe oricine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.