Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

COVID-19 | Noi decese înregistrate în județul Satu Mare, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 20728 îmbolnăviri, 19611 vindecări si 704 decese cauzate de coronavirus. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 13 cazuri noi de îmbolnăvire și s-au înregistrat trei decese, două paciente de 79 și 89 de ani și un pacient de 70 de ani la Spitalul Municipal Carei, persoane cu multiple comorbidități.

Până în prezent au fost efectuate 200842 teste, din care 274 realizate în cursul zilei precedente (151 teste RT PCR si 123 teste rapide antigen). La nivelul județului Satu Mare, în data de 12 decembrie 2021, se află 279 persoane izolate și 989 persoane în carantină la domiciliu sau la locația declarată.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 – situația la data de 12 decembrie 2021

  • numărul total de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore: 393, din care 48 cu prima doză și 208 cu doza booster (de consolidare);
  • număr total centre în care s-a realizat vaccinarea: 6 (Ambulatoriul de specialitate Satu Mare, Școala ”Avram Iancu” Satu Mare, Grup Școlar Industrial ”Iuliu Maniu” Carei, Ambulatoriu Spital Negrești-Oaș, Liceul Tehnologic Tășnad, PCTF Petea);
  • cabinete de medicină de familie care au început vaccinarea: 66 din care 39 in mediul urban si 27 în mediul rural;
  • vaccinați în cadrul Maratonului Vaccinării: 4.525;
  • numărul total de persoane vaccinate: 128.371;
  • numărul de reacții adverse în ultimele 24 de ore: 0;
  • număr total de reacții adverse: 14 (reacții locale).

În perioada 11.12.2021, ora 07:15 – 12.12.2021, ora 07:15, prin punctele de frontieră pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 6562 persoane, dintre care 2171 persoane au intrat în carantină la domiciliu iar 4391 persoane fac excepție de la măsura de carantinare dispusă de DSP.

31 comentarii

  1. damaigreu Răspunde

    două paciente de 79 și 89 de ani și un pacient de 70 de ani la Spitalul Municipal Carei, persoane cu multiple comorbidități.. 13 cazuri in tot judetul ! Si stam cu restrictii. Acuma s-a dat cu teste masluite la scoli. Turnati apa de la robinet si o sa aveti covid. Paranoicii o sa creada ca o bagat covid in apa. Cand in realitate , scopul e sa sperie parintii, ca sa isi vaccineze copii. Se vede clar ca se poate scapa de covid fara vaccin. Dovada e tara aia prina de prosti: Romania

  2. Delia Răspunde

    O asistentă de la Spitalul din Aleșd a fost înregistrată în timpul unei convorbiri telefonice, purtată înainte de valul IV pandemic, iar miercurea trecută aceasta a apărut în spațiul public. Asistenta acuză că protocolul lui Arafat (cu Remdesevir si Kaletra) a produs crime masive și că din experiența ei proprie a constatat cum vaccinul a omorât oameni. Dezvăluirile ne aduc aminte de cazurile similare de la Spitalele din Galați, unde au avut loc și deshumnări, Arad și Sibiu, unde, de altfel, Parchetul a deschis o anchetă pentru ucidere din culpă.Cazul e in ziarul BIHON.Sper sa mai fie personal medical cu mustrari de constiinta si sa recunoasca ororile din spitale.

  3. Eu Răspunde

    O analiză publicată în cel mai recent număr al Med Check, un buletin bimestrial publicat de Institutul japonez de farmacovigilență (NOPJIP), ca membru al Societății Internaționale de Buletine de Medicamente (ISDB), a constatat că riscul de deces al vaccinurilor ar putea fi chiar și de 40 de ori mai mare pentru tineri.
    Med Check a citat trei rapoarte despre persoane cu vârste cuprinse între 20 și 29 de ani care au murit la câteva zile sau săptămâni după vaccinare, estimând rata de deces pentru acest grup de vârstă la 3,2 la 1 milion. Unul dintre decesele aparente cauzate de vaccin a fost cel al unui jucător profesionist de baseball în vârstă de 27 de ani, care s-a prăbușit la opt zile după ce a fost injectat și a murit după o luptă de o lună într-un spital.
    Buletinul a precizat că numărul deceselor ar putea fi mai mare, în parte pentru că guvernul japonez cere doar raportarea vătămărilor suspecte provocate de vaccin în termen de 28 de zile de la inoculare.
    Ministerul japonez al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a primit un total de 1.308 rapoarte de deces după vaccinarea COVID până la 15 octombrie.Ar trebui lumea sa se gandeasca bine pentru ca nu se opresc aici,deja in Israel vorbesc de urmatoarele doze..pana la 7.

    • EU @ Eu Răspunde

      ia zi cat e rata de mortalitate la Delta ?

      • Dr Răspunde

        Toata lumea care a trecut prin boala considera ca a scapat .NU este asa , incep sa moara oameni care au trecut prin boala chiar relativ usor . Si nu uitati : un amarat de virus HPV ,care nu are nici o simptoma dupa “achizitie ” provoaca cancer de col uterin la femei si intestinal la barbati chiar si peste zeci de ani , acest virus Covid este mult mai periculos decat crede lumea.

        • glumetzu Răspunde

          Nu e gluma , a fost facut pentru rarirea populatiei ,astea sunt primele faze de actiune…greul urmeaza.

    • AR Răspunde

      Alexandru Rafila, avertisment DUR: Tratamentele antivirale sunt TOXICE! Ele nu se pot folosi în loc de vaccin

  4. Soso Răspunde

    În Italia, unde pașapoartele obligatorii de vaccinare sunt acum implementate pentru toți lucrătorii, atât publici, cât și privați, au apărut deja relatări de excludere total inumană! O bătrână nu a fost primită la un spital pentru că nu avea pașaport. Lituanienii au unele dintre cele mai dure restricții din lume pentru cei care nu dețin permise de vaccinare COVID. Acolo, celor nevaccinați le este interzis accesul în restaurante, în toate magazinele neesențiale, în centre comerciale, la servicii de înfrumusețare, în biblioteci, bănci, agenții de asigurări, în universități, accesul la îngrijiri medicale pentru pacienți internați și nu au dreptul la călătorii cu trenul. Într-o serie de postări pe Twitter, Gluboco Lietuva, tată și soț nevaccinat, a spus:
    „Fără permis COVID, eu și soția mea suntem alungați din societate. Nu avem venituri. Ni se interzic majoritatea cumpărăturilor. Abia putem exista… Am încercat să cumpărăm rechizite de artă pentru copiii noștri de la un magazin de artizanat. Nu ni s-a permis să achiziționăm nimic fără pașaport. Am încercat să cumpărăm jucării educative dintr-un magazin de jucării. Ni s-a interzis intrarea. Nu putem cumpăra nici ustensile pentru bucătărie. Banal, dar frustrant…
    Această presiune de a ne supune este peste tot. Și este un lucru copleșitor. Capacitatea noastră de a supraviețui a fost distrusă. Dar indiferent de suferințele impuse și de greutățile pe care trebuie să le înduram, nu vom accepta niciodată să alunecăm în autoritarismul pe care îl reprezintă permisele covid.

    • Bula Răspunde

      Ba da ilogic sunt astia , ce mare scofala sa faci un vaccin ??? eu si cunostintele mele suntem vaccinati ,nu avem nici o problema .juma de ora cu dus ,parcat .
      O cunostinta vaccinata de mult , a luat covid ,a avut 3 zile temperatura , 1 saptamana fara miros , a umblat la servici ,colegi multi ,nu a infectat pe nimeni .Prieteni trecuti prin boala acum mai bine de 1 an au si acum simptome post covid, nu se simt bine, au viata si performantele afectate.
      Soso , te credeam mai destept .

      • Golf Răspunde

        Este mare lucru să ții la sănătatea ta. Sănătatea presupune luptă, voință, înțelepciune, gândire critică efort. Acestea sunt motivele pentru care nu ne băgăm seruri experimentale în corp.

        Pentru o dronă biologică este foarte ușor să-și distrugă sănătatea. Starea voastră implicită este de boală cronică, băgați în voi tot ce vă spun transnaționalele, autoritățile și mass media.

        • Fbook Răspunde

          Bla bla, aceleasi stereotipii turuie toti antivaccinistii si mai cred ca au dreptate si adevarul din urma. Si tu esti un bou din turma.
          Vaccinul nu este experimental.
          Virusul DA.

          Tot ce se zice de vaccin, face virusul…. si cu un efect de sute de ori mai rau:miocardita, tromboze, afectari vasculare, dementa, dereglari, long covid, death.
          Si care este experimental??? Cam mare experiment pe mai mult de 5 miliarde de oameni! Sa nu mai zic ca doar 2 vaccinuri sunt ARN, restul sunt clasice,poti chiar si sa alegi de care vrei, dar asta un bou ca tine nu stie, ca nu scrie pe facebook, dar voi nu cititi siteuri stintifice.

          • Golf

            You are totally brainwashed. Turn off the fucking TV, the mainstream media and you’ll find that you are living in a different world.

  5. ... Răspunde

    În mod clar, pașapoartele de vaccinare nu au nicio legătură cu ideea de menținere a oamenilor sănătoși și protejați de infecție, ci cu transformarea datelor noastre celor mai personale într-o sursă de profit, care le permite, în același timp, să exercite un control fără precedent asupra vieții tuturor.
    Fără doar și poate, mai devreme sau mai târziu – iar timpul se scurge rapid –, toată lumea va trebui să aleagă între libertate și sclavie. Nu mai există cale de mijloc.

    • Techno Răspunde

      Tare vi s-a urcat la cap teoriile conspiratiei.
      Ajunge sa aveti net, smartfone ,calculator ,eventual card credit si toate scrise de dvs sunt indeplinite.Nu e nevoie de atata bataie de cap cu vaccine….

      • damaigreu Răspunde

        Techno! Deschide ochii! Tu inca nu realizezi ce se intampla! Pentru tine orice e teorie a conspiratiei. Asa cum era vaccinarea obligatorie si pe urma pasaportul verde (cipul pe care toti o crezut ca o sa il aiba in injectie) . Inca nu s-a ajuns cu tehnologia acolo sa poa sa puna asa ceva, asa ca au implementat pasaporu verde, oilor. In alta ordine de idei, nu vezi ca nu avem nici un caz in oras dar restrictiile au ramas? Pentru ca Romania trebuie vaccinata! Punct! OMS stie de ce au venit aici cu alai

        • Techno Răspunde

          Pasaportul verde este un nimic, nu controleaza nimic, nu raporteaza nimic, ce mare scofala?
          Tu esti antivaccin, si te dai de pereti de asta.
          Am pasaport verde, nu sunt controlat, nu am Facebook,, sunt mai liber ca si tine.

          • Glumetul

            Degeaba explici, nu vezi ca e greu de cap???

          • damaigreu

            Ba fraiere cum poti sa zici ca pasaportul verde nu controleaza nimic? Cum intri in mall si la concerte?

          • damaigreu

            Plus ca tu nu esti mai liber ca mine. Tu te trezesti dimineata ca sclavul sa mergi la lucru coitza!

          • zimbabue

            Va cacati pe voi ca v-ati vaccinat degeaba

          • @ damaigreu

            Bai da greu pricepi ,chiar esti greu de cap !!! : citez de la tine “Ba fraiere cum poti sa zici ca pasaportul verde nu controleaza nimic? Cum intri in mall si la concerte? ”

            ASA SIMPLU ,M_- AM VACCINAT SI POT MERGE ORIUNDE !!!! nu ma cac pe mine de un vaccin sau 7 rapeluri .mancarea nesanatoasa ,fumatul ,beutura e mult mai periculos ,nu mai zic de ce ravagii face covidul prin organism ,lucru de care o sa va dati mai tarziu seama .

  6. ... Răspunde

    @zimbabue, kă kam așa. Diferența dintre ai noștri sau alții din alte țări e că ăialalți deja se cam acceptă că degeaba pedalezi pe un vaccin posibil practic expirat moral pentru că nu prea mai are mare folos. E ceva mai bun ca un placebo la o adică. La noi dacă spui așa ceva te fac rudă cu Lucifer sau ceva neam cu Satana. Apoi dacă peste un timp scurt se dovedește că totuși ai avut dreptate tot tu ești de vină și nu ei!? Perfect ilogic!
    Păi deștepților! Puneți numai una bucată întrebare! Aia că de ce e veselie mare în țările supervaccinate! De ce? Nu credeți că omicronul ocolește râzând spikeul sau tot ce vreți? Ăia vaccinați și netrecuți prin boală e posibil să fie imuni la un virus care nu mai există? Aveți curajul să recunoașteți sau abia așteptați să aveți motiv pentru un nou lockdown?

    • bacteriolog Răspunde

      Tu percepi asa ,in dezinvoltura dar realitatea este ca vaccinul va fi updatat ,cei vaccinati pana acum vor face si noul ,antivaccinistii nici pe unul ,iar nevaccinatii vor fi de vina ca virusul va muta iarasi ,fapt foarte posibil pentru ca posibilitatea creste cu numarul infectatilor.Cam ce crezi dece toate mutatiile au aparut in tari nevaccinate ca India ,Africa de Sud ,Chile etc ????

      • ... Răspunde

        @bacteriolog. Nu cu tine vorbeam. În momentul în care dispui de un vaccin foarte posibil depășit moral dar insiști să apelezi tot la el, ba mai mult încerci să constrângi anumite categorii la vaccinare e ca și cum ai încerca să tratezi forțat poliomielita cu vaccin contra variolei sau a pojarului. Bine, e cam firțată comparația. Și bineînțeles că e fără efect. Ce îți dă dreptul să te comporți în felul ăsta? Uită-te în țările unde greenpass-ul a devenit obligatoriu ce aberații au născocit și au produs autoritățile! Eu m-am vaccinat dar din solidaritate nu am accesat ca să capăt cerificatul verde. Sper ca toate activitățile care cer săndea faliment. Apoi vom vedea de unde veți mai desena bani pentru că impozite și taxe nu se vor plăti iar șomeri vor fi cu duiumul. Vezi că există pericolul să fii nevoit să lucrezi și tu! Dar încă o dată repet, nu cu tine vorbeam și nici nu doresc asta. Deja vaccinul ți-a afectat logica.

    • @... Răspunde

      Daca tu crezi ca se face lockdown de placere sau nu stiu din ce interese meschine, chiar esti afectat mental.

      • ... Răspunde

        Ești liber să crezi ce dorești. Asta contrar altora cărora le este interzisă dreptul la opinie. S-a dovedit ce nenumărate ori pe parcursul istoriei că treburile astea unidirecționale ca să nu mai vorbesc de faptul că alții gândesc în locul tău niciodată nu duce spre lucruri bune. Tu să nu încetezi să crezi că ți se vrea binele! Țara așa te vrea! Eu prin fișa postului trebuie să fac periodic evaluare psihologică. Nu că aș avea probleme dar așa se cere. Așa că eu cel puțin știu sigur că sunt perfect sănătos din acest punct de vedere. Tu în schimb ….!?!?😱🤔😤🥴😲🤯 Unii așa s-au învățat cu noua religie și noul vocabular că țin cu dinții tare de ea! Acum de exemplu la incidența asta muuult subunitară de ce restricționăm orice? Preventiv? Păi atunci nu mai bine controlați la sânge pe cei care ne bagă la Petea variantele noi în țară? Nu de declarații și carantină vorbesc ci de test rapid făcut la Petea! Pentru că rugbyștii din Maramu’ care au băgat omicronu’ în țară erau negativi la plecare din Africa de Sud, erau și vaccinați și totuși peste câteva ore uite ce se întâmplă la aterizare? Ce rost mai au atunci hârtiile verzi dacă se dovedesc inutile?

      • Golf Răspunde

        “Daca tu crezi ca se face lockdown de placere sau nu stiu din ce interese meschine, chiar esti afectat mental.”

        Păi tu ești o dronă, un humanoid fără nici o urmă de gândire critică dacă crezi că transnaționalele și autoritățile îți vor binele.

        Adormitule, industria pharma intră în faliment dacă ești sănătos, au grijă să te transforme într-o sursă de venit perpetuă prin “medicamentele” lor. Tu atât de adormit ești încât chiar crezi că ăștia dacă descoperă un panaceu, îl vor și oferi oamenilor. Nu adormitule, ei fac otrăvuri care acoperă simptomele dar nu vindecă cauza. Oaie…

  7. ... Răspunde

    Azi s-a spus că 4 din 5 infectați cu omicron sunt cu schema completă de vaccinare. Aș vrea să aflu după asta ce e așa de greu de priceput la cei cu vax-vax forever că nu asta este soluția! Vă scoate ochii deja! Ce vă trebuie ca să pricepeți odată?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.