Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

FOTO. Proiecții pe spitalele din Satu Mare. Aprecieri pentru medici și încurajări pentru bolnavi

Imagini specifice Crăciunului au fost proiectate, duminică seara, pe spitalele din municipiul Satu Mare. Organizatorii și-au dorit să le arate astfel medicilor apreciere, iar celor bolnavi un semn de încurajare prin aducerea mai aproape a atmosferei de Crăciun.

„Împreună cu Primăria Municipiului Satu Mare / Szatmárnémeti, Județul Satu Mare – Consiliul Județean și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale SM apreciem munca tuturor celor care luptă în prima linie pentru sănătatea sătmărenilor! Totodată am dorit să aducem mai aproape atmosfera caldă a sărbătorilor de iarnă și celor care se luptă pentru sănătatea lor proprie în spitalele din municipiu. De aceea am îmbrăcat în motive de Crăciun și anul acesta cu proiecții video clădirile spitalelor!”, este mesajul celor de la Centrul Cultural G.M. Zamfirescu.

6 comentarii

  1. elcuel Răspunde

    daca tot vreti sa aratati aprecieri medicilor…. ati face bine sa va vaccinati ! asa ii puteti aprecia in totalitate.

  2. radical2 Răspunde

    Lasa-ti vrajeala :)). Dotati spitalele si cumparati materiale si medicamente de care au nevoie pentru a le usura munca. Asa ar scapa si ei de stres si ar duce o viata mai linistita.

  3. Adi Răspunde

    Sunt secții care sunt goale , stau relaxați pe salarii uriașe iar unii colegi de pe alte secții lucrează ca robii .Caracterul lor se vede atunci când pacienții au nevoie de ei , unii indiferent de salarii rămân oameni iar alții tot jigodii și nesatui sunt .

  4. Ioji Răspunde

    Da bagati-le in ochi mizeriile voastre de lumini la bolnavi in spital. Ca aia n0au ce face decat sa ii deranjazti voi cu porcariile voastre de lumini. Tarate aveti in cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.