Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Cursa spre Roma de pe Aeroportul Satu Mare, suspendată temporar

Cursa spre Roma de pe Aeroportul Satu Mare a fost suspendată temporar. Potrivit boardingpass.ro, zborul WizzAir Satu Mare – Roma ar putea fi reluat abia în toamna anului viitor.

Potrivit sursei citate, compania low-cost și-a ajustat rețeaua de rute și a decis suspendarea pe termen nedeterminat a mai multor rute din și spre România. Printre acestea se numără și zborul Satu Mare – Roma, care a fost suspendat până în octombrie 2022.

Cei de la boardingpass.ro au anunțat la începutul acestei luni și suspendarea cursei Satu Mare – Londra.


CITEȘTE ȘI:

4 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Foarte bine! Eu zic cădecât să vă tot chinuiți mai bine falimentați odată toată șandramaua asta că de 8-10 ani tot încercați resuscitarea prin respirație gură la gură. Apoi frumos dați pe mâna unui dezvoltator imobiliar. Ce bani frumoși v-ar ieși de acolo, nu?

  2. H&R Răspunde

    Nu au pasageri??? La Petea cine așteaptă ore-n șir?

  3. Cetatean Răspunde

    Sigur ca nu au.. Serviciul marketing din cadrul aeroportului doarme de ani buni. S-a mărit serviciul prin angajări dar degeaba
    Ar trebui dati afara yoti cei de la marketing și angajata o firma care sa fie platita numai în funcție de rezultate. Degeaba se aduc curse dacă cei ce trebuie sa aducă pasageri dorm . Bine ca iau salarii !!!!????? Sigur daca-sibfaceau treaba cursa era plina și la Petea era mai liniște. Sunt acolo oameni de ani buni pusi politic, care NU FAC NIMIC. Le-a verificat cineva de la Consiliul județean munca și performantele ??

    • c-block Răspunde

      @Cetatean, e voie?🤔😱🥴😭
      Ce crezi cum se ajunge într-un post călduț? Ce crezi, contează performanța vreodată? Câte exemple vrei cu astfel de oameni care la instalare fac promisiuni sforăitoare apoi dormitează? Sau mai bine zis a fost la noi vreodată ca unul care ajunge acolo sus promite ceva și se și ține de cuvânt? A fost vreodată? Că eu nu țin minte! Sincer nu știu de ce avem aeroport dacă nu suntem în stare să-l întreținem și să-l exploatăm. Acum când e scandal la Petea ei ce fac? Merg frumos la serviciu, își beau caveul, mai răspund la niște telefoane dacă sunt, notează ce mai trebuie să cumpere în drum spre casă și atât. Noroc cu cursa aia din SUA cu evreii că altfel ce activitate mai au?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.