Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Stelian Baltă, cadouri pentru sute de bătrâni și sute de copii cu situație materială redusă

Așa cum ne-a obișnuit în fiecare an, Stelian Balta, cu o avere estimată la câteva sute de milioane de dolari, aduce bucurii și zâmbete sutelor de persoane din întreg județul Satu Mare și meleagurile locale.

Născut în Negresti-Oas, investitorul filantrop își petrece cea mai mare parte a timpului său în Dubai și Singapore, însă niciodată nu uită de locurile natale. Recent, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, a făcut cadouri și donații la următoarele centre:

  • 17 centre rezidențiale de copii din subordinea Direcției Generale De Asistență Socială Și Protecția Copilului(DGASPC) Satu Mare. Pentru cei peste 200 de copii, Stelian a achiziționat și utilat centrele cu table magnetice, jocuri interactive și educative, electrocasnice (mașini de spălat rufe, mașini de uscat rufe, aspiratoare, combine frigorifice, frigidere, mașini de tuns iarba, lăzi frigorifice, televizoare, cuptoare cu microunde, uscătoare de păr, aragaze, tablete, laptopuri, robot de bucătărie), produse de igienă corporală, îmbrăcăminte (treninguri și tricouri) și pachete cu cadouri de la Moș Crăciun.

 

  • 7 centre de îngrijire și asistență socială și centre de abilitare și reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități. Peste 350 de bătrâni se bucură de cadourile primite: produse de igienă corporală, îmbrăcăminte (lenjerie intimă, treninguri, tricouri, bluze), încălțăminte (adidași, sandale, papuci), pături, aparatură pentru dotarea sălii de kinetoterapie, aparate de aer condiționat, mini frigidere, mașini de spălat, radiouri, televizoare, etc.

 

  • Spitalul de Psihiatrie din Satu Mare. Printre achizițiile pentru cele 30 de persoane se află mini frigidere, scaune și jocuri interactive.

De asemenea, Stelian a oferit cadouri și celor peste 150 de copii cu rezultate bune la învățătură cu situație materială redusă din 6 școli gimnaziale. Printre cadouri s-au numărat produse de igienă corporală, îmbrăcăminte și alimente.

Conform unui articol Antena3, Stelian Balta este unul dintre cei mai respectați oameni de afaceri din Asia și Dubai.

Recent, Reuters si US NEWS publicație citită de 53 de milioane de oameni, au scris despre Stelian Balta că va investi împreuna cu cele mai importante fonduri de investiții din Asia, $100 de milioane de dolari într-un proiect crypto cu sediul în Berlin, Germania, numit Assembly.

De asemenea, Stelian Balta este și unul dintre primii si cei mai mari investitori în Fantom, proiect evaluat la peste $3.5 miliarde de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.