Ultima actualizare: ieri, 20:09

Locale

Doi maramureșeni au încercat să scape de carantină. Prinși de polițiști în vama Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea au depistat doi maramureşeni care au încercat să intre ilegal în România, prin evitarea controlul de frontieră, cu intenţia de a scăpa de carantinare.

Vineri, 17 decembrie, în jurul orei 21.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al aFrontierei Petea, județul Satu Mare, au observat două persoane care se deplasau pe jos, de pe sensul de intrare în ţară spre sensul de ieşire, ocolind clădirea PTF şi neprezentându-se la controlul de frontieră.

Persoanele au fost oprite de către colegii noştri şi, din primele verificări, s-a stabilit că este vorba despre doi cetăţeni români, în vârstă de 20, respectiv 31 de ani, din judeţul Maramureş. Aceştia se întorceau din Italia şi, pentru a nu intra în carantină, au încercat să intre în România fără a se prezenta la controlul de frontieră, unde era necesar să facă dovada vaccinării.

Acum sunt cercetaţi pentru intrare în ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat, iar în cazul lor a fost instituită măsura carantinării de către personalul Direcției de Sănătate Publică.

Sursa: Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.