Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Don Juan de Satu Mare. A scos 13.000 de euro de la o adolescentă de 15 ani!

Don Juan de Satu Mare. Un individ din județul Satu Mare a reuşit să obţină suma de 13.000 de euro de la o adolescentă în vârstă de 15 ani din Satu Mare. În tot acest timp, el discuta cu cel puţin o altă tânără din judeţ căreia, la fel, i-a cerut bani. La Poliţie sunt deja câteva plângeri pe numele acestui Don Juan care s-a prezentat tinerelor drept Cristi. Don Juan de Satu Mare vorbește frumos cu fetele, se prezintă ca un tânăr atrăgător în vârstă de 24 de ani, deşi are 32 de ani, şi astfel le seduce pe tinere…

Fratele fetei în vârstă de 15 ani, care a rămas cu o pagubă de 13.000 de euro, a explicat pentru PortalSM cum s-a petrecut totul:

Cristi şi sora lui, în vârstă de 15 ani, s-au cunoscut pe Instagram. El a abordat-o pe adolescentă, au vorbit, apoi s-au sunat şi au ajuns să se întâlnească. Uns cu toate alifiile, Cristi a câştigat încrederea fetei, apoi a rugat-o să îl ajute cu bani. În prima fază, a spus că este în carantină şi că are nevoie de bani. Iniţial, fata nu a vrut să îi dea, dar Cristi a reuşit să o convingă. În tot acest timp, a reuşit să o tragă de limbă să afle cum stau cu banii şi că este om de încredere şi îi va restitui cât de repede poate. Imediat a mai apărut o “problemă”. Cristi i-a spus tinerei că a primit o amendă de 3.000 de euro și trebuie să o plătească de urgență, a mai cerut bani și s-a ajuns la o datorie totală de 7.000 de euro. Tânăra a tot insistat să îi dea bani, a fost la apartamentul lui, pentru a-i solicita restituirea sumei, dar el a “combinat-o” din nou. I-a spus că există o singură variantă de a face rost de bani şi anume să cumpere droguri. Astfel, i-a mai cerut 6.000 de euro, explicându-i că după ce vinde drogurile va avea 12.000 de euro şi îi va înapoia toţi banii. Copila a căzut din nou în plasă.

Banii de casă s-au dus pe… poveşti

Banii erau de fapt ai fratelui fetei, care lucrează în strănătate şi intenţionează să îşi cumpere o casă. În toamna acestui an a descoperit că banii nu mai sunt. Sora lui i-a povestit totul şi apoi s-au dus la apartamentul lui Cristi să discute direct cu el despre recuperarea banilor. A început un alt şir de minciuni. Iniţial, a zis că se rezolvă în timp scurt, apoi i-a cerut contul bancar să îi vireze banii, dar banii nu intrau, apoi că s-a împrumutat de la alt prieten din Spania ca să îi dea lui banii de casă. Apoi a venit cu scuza că s-a greşit contul, apoi a spus că banii i-a trimis printr-un colet la o benzinărie din Satu Mare, dar există o problemă cu coletul, şi tot aşa. După mai multe discuţii, Cristi şi-a şters toate conturile şi nu a mai putut fi contactat.

Păgubiţii s-au dus la poliţie şi au depus plângere, dar deocamdată nu s-au recuperat banii.

Poliţiştii, în schimb, când au auzit povestea şi au văzut dovezile salvate au ştiut exact despre cine este vorba. L-au contactat pe Cristi, care a venit în 20 de minute la sediul Poliţiei însoţit de un avocat care să îl reprezinte. Plângerea îşi urmează cursul…

Între timp s-a descoperit că acest Cristi a mai discutat cu o tânără din Vetiş căreia i-a prezentat o altă poveste şi i-a solicitat să îl ajute cu bani de avocat deoarece are probleme.

Toate probele – fotografii, printscreenuri cu convorbiri şi alte detalii au fost depuse la Poliţie. Când şi dacă vor fi recuperaţi banii, nu ştie nimeni…

8 comentarii

  1. Heydrich Răspunde

    Un Mâncător de Râme cu Muștar.
    Un SWAG.
    E plin orasu cu ei.

  2. Nagasaky Răspunde

    Is curioasa ce pedeapsa primeste asta. Tot asa de ochii lumii ?

  3. realist Răspunde

    3.000 sau 13.000?
    Titlul spune una, articolul alta..

  4. Hitler Răspunde

    e si pedofil baiatul

  5. Peda Gogu Repetent Răspunde

    Citind printscreenurile îmi cam dau seama de nivelul de școlarizare. Nu că aș avea pretenția de dialoguri elevate dar totuși ce e mult e mult!😱 Așa că nu mă mir de acest deznodământ.

  6. Gheorghe Răspunde

    Cum poți sa te lași dus(ă) de nas și fraierit de un coate-goale neica nimeni?Totuși ceva nu pușcă aici.Cum sa ții tu banii munciți în străinătate la îndemână unei mucoase de 15 ani?Trebuie să fii destul de fr..r sa faci asta.Deci fata gestiona banii fratelui sau dar unde erau părinții,cu ce se ocupau când mucea făcea ce făcea.Poate ca părinții erau la munca pe rețelele sociale?….se prea poate ca de aceea nu au fost atenți ce făcea muncea.De acolo nu mai recuperezi lețcaie!!!

  7. Fasz Răspunde

    Un caz fericit, escrocul putea să o convingă să producă și atunci adio bani, adio surioara!

  8. Ion ion Răspunde

    Plin orașul de Don Juani…
    Ii gasiti prin saloane la pensat și epilat ..apoi
    pe strada cu gleznele la vedere … și blăniță la guler … în mașini alb perlat . ..
    Vai de noi … se întoarce lumea cu dosu’n sus …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.