Ultima actualizare: azi, 14:04

Locale

Elevii Liceului de Arte „Aurel Popp” au adunat 170 de cadouri pentru copiii nevoiaşi

Elevii Liceului de Arte „Aurel Popp” au pregătit 170 de cutii de cadouri copiilor nevoiași în cadrul proiectului caritabil „Dragostea în cutie de pantofi”. 

Proiectul caritabil „Dragostea în cutie de pantofi” se organizează în fiecare an de către Liceul de Arte „Aurel Popp” din Satu Mare. Acest proiect constă în pregătirea unui cadou într-o cutie de pantofi pentru copiii nevoiași.
Anul acesta, elevii și profesorii Liceului de Arte au reușit să strângă un număr total de 170 de cutii de cadouri. Cadourile au fost donate la Crucea Roșie și la diferite ONG-uri, iar de aici vor fi distribuite copilașilor nevoiași.

„Din 2003 au trecut ani buni, frumoși și se derulează de 18 ierni, la Liceul de Arte „Aurel Popp” din Satu Mare, proiectul caritabil „Dragostea în cutie de pantofi”. Am început timid cu 15 copilași cu suflet mare, care au înțeles că darurile aduc fericire. De cum au intrat în luna decembrie, profesorii și elevii au pregătit cu multă bucurie 170 de cutii de cadouri. Le-au donat cu sufletul deschis la Crucea Roșie și la diferite ONG-uri care le vor distribui copiilor nevoiași. Felicitări, oameni frumoși cu Inimi darnice! Sărbători fericite!”, a declarația profesoara Ileana Bonta pentru PortalSM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.