Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Artificii și petarde confiscate de polițiști. Sătmărean prins în flagrant

La data de 5 decembrie, între orele 00.00 – 03.00, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au acționat împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, pe raza municipiului Satu Mare, în vederea verificării legalității desfășurării operațiunilor cu obiecte pirotehnice.

Ocazie cu care au depistat un bărbat, de 35 de ani, din Gherța Mică, care îi oferea cadou unui tânăr, de 22 de ani, din aceeași localitate, 11 baterii cu artificii cu mai multe focuri, 83 de cutii cu petarde și 18 candele.

Fiind întrebat despre proveniența obiectelor pirotehnice, bărbatul, de 35 de ani, a declarat polițiștilor faptul că le-a achiziționat din Austria în urmă cu aproximativ 2 luni și că le-a introdus în țară, fără a le declara la vamă, cu ocazia a 3-4 curse diferite.

În cauză polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă calificată – introducerea în sau scoaterea din țară, fără drept de arme, muniții, materiale explozibile, precursori de explozivi restricționați, droguri, precursori, materiale nucleare sau alte substanțe radioactive, substanțe toxice, deșeuri, reziduuri ori materiale chimice periculoase și a infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Toate articolele pirotehnice au fost ridicate de polițiști în vederea confiscării.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

2 comentarii

  1. Ilici Răspunde

    Contrabanda…niste mu i sti si militienii si voi cu stirile voastre de 2 lei. A avut omul niste artificii si o faceti sa sune de zici ca l-a transportat le liescu in portbagaj. Porcar SM

  2. Nora Răspunde

    11!Fete pentru sex în orașul tău – only4you.site

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.