Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Continuă controalele COVID. Sătmăreni amendați pentru că nu au purtat mască

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și de informare a operatorilor economici cu privire la noile modificări legislative referitoare la introducerea Certificatului verde COVID.

Polițiștii au continuat, în sistem integrat, acțiunile de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în scopul prevenirii răspândirii virusului Covid-19.

Astfel, în acest sfârșit de săptămână, 3 – 5 decembrie, au fost verificate 2 744 de persoane aflate în carantină și 1 818 de persoane aflate în izolare.

Au fost instruiți reprezentanții a 168 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate cu privire la noile reglementări și controlate 225 de mijloace de transport persoane.

Echipele de control au depistat și sancționat 155 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală.

Sursa: IPJ Satu Mare

6 comentarii

  1. K9 Răspunde

    Presupun ca cei care fac controale sunt toti vaccinati. Si banuiesc ca fac si restul controalelor cu acelasi zel.

  2. 🤣🤣🤣 Răspunde

    Stai liniștit ca nu e asa. Nici măcar masca nu poarta tot timpul. Cel mai urat exemplu care îmi vine acum în minte( la băiat la scoala clasele 1-4 au venit niște domni cu basca în cap și bulanul la brâu sa le tina discurs despre covid, sa poarte masca, sa se spele pe mâini, etc) surpriza mea a fost când mia spus copilul ca milițienii aceia nu purtau masca. Si ne miram ca nu se poarta măști, pai dacă nici ei nu poarta cu ce drept vine sa le spună la niște copii sa poarte măști. Dacă organul ca exemplu ce trebuie sa fie nu poarta masca ne așteptăm ca restu sa poarte. 🙈

  3. ramtoz Răspunde

    Nu era vorba, ca luna asta doar avertismente dau? Sau iar a mintit cineva?

  4. damaigreu Răspunde

    Un politist adevarat nu da amenda pentru covid, decat daca face omu pwla mare

  5. Izei Răspunde

    Unde-s controale? In supermarketuri intra careva? Dedeman? Am vazut oameni plimbandu-se in voie fara masca, in dedeman si auchan, unii tusind. Angajatii nu le spun nimic, majoritatea angajatilor o poarta pe barbie. Cativa din ei poarta corect, mentionez si asta. Nu stiu ce controale tot visati. Merg zilnic la auchan si dedeman de 2 saptamani, la diferite ore, nu am vazut nici un militian. Stire de cacao, ca si site-ul vostru cu angajati cu scoala de plivitori Batarci. Porcar SM…n-ai ce sa te astepti mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.