Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

FOTO. Câine aruncat din BMW în stradă! L-a scos din sac și a plecat nepăsător

Câine aruncat din BMW în stradă! L-a scos din sac și a plecat nepăsător. Într-o înregistrare făcută sâmbătă, în jurul orei 15.00, pe Calea Armatei Române din centrul Careiului, se poate observa cum proprietarul unui BMW pachează în faţa unor magazine, deschide porbagajul şi scoate un câine dintr-un sac, îl pune pe șosea, iar apoi pleacă.

Abandonul a fost înregistrat de o cameră de supraveghere din zonă, fiind postată ulterior pe Facebook. Autorul înregistrării a sunat la Poliţie, după care proprietarul câinelui a fost identificat de poliţişti. El riscă o amendă între 1.000-3.000 lei.

„Catelusul este foarte speriat, foarte flamanad, sigur a primit si o corectie de nesupunere de la “domnul” B.L., posesorul BMW-ului.
Acum catelusul este in foster la o minunata doamna. Avem rugamintea sa ne ajutati sa-i gasim un foster, si pe urma o famile cu suflet si cu empatiei fata de aceste suflete nevinovate. Careienilor, va rugam luati exemplul acestui domn din Cluj Napoca, de a avea atitudine fata de orice fapta reprobabila pe care vedeti ca o face cineva certat cu legea, nu ramaneti indiferenti, este spre binele tuturor oamenilor corecti. Numai astfel vom putea schimba ceva, inclusiv in abandonarea cainilor”, este mesajul Asociației Puffi.

6 comentarii

  1. Karolyi Răspunde

    Peste tot smecherii cu BMW 🤣pe langa ca va fi prins de politie pt fapta in cauza se va verifica sí din ce isi intretine bmw-ulica? Daca nu are bani pt petfood ….

    • Driver Răspunde

      Contrar renumelui, masinile aste se strica mai mult, reparatiile si intretinerea sunt mult mai scumpe. Multi nu inteleg : daca-ti iei maimuta, sa ai bani si de banane! Doar sa se dea mare, si sa depaseasca pe toata lumea.

  2. Nae Răspunde

    Ma bucur ca a scapat cainele de rahatul ala cu ochi, ceea ce a dat, aceea sa primeasca, asa sa-i ajute….lui si tot neamului de dobitoc. Nu-i bai cu unul, bai este ca astia se si inmultesc. Scarba !!!.

  3. Dia Răspunde

    Te as pune si pe tine in deşert cu o sticla de apa sarata …

  4. Marin Răspunde

    Scarba de gest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.