Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTO. Cursă cu Poliția pe urme, în Satu Mare. Șoferul unui BMW a distrus o stație de autobuz

Accident în municipiul Satu Mare. Urmărit de Poliție, șoferul unui BMW a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-o stație de autobuz, informează obiectivsm.

Totul s-a întâmplat azi noapte, în municipiul Satu Mare. Urmărirea s-a încheiat pe strada Avram Iancu, acolo unde șoferul s-a oprit cu mașina într-o stație de autobuz, pe care a distrus-o.

Potrivit sursei citate, șoferul a fost urmărit de poliție încă de pe strada Corvinilor, unde nu a oprit la semnalele echipajului. Oprit în stația de autobuz, acesta a încercat sa fugă din nou, dar a fost prins de polițiști. Bărbatul nu era sub influența băuturilor alcoolice.

FOTO: obiectivsm

8 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Bărbatul s-a simțit amenințat sau discriminat de către organele de politie.De ce chiar pe el sa-l oprești dintr-un șir de mașini?Numai pentru ca are bmw?Sau o fi altul motivul pentru care a dat bir cu fugiții.Sper sa aflam și sa ne minunat de motivul escapade.
    Ce oameni și polițiștii ăștia?Auzi tu sa-și permită sa oprească un bmw?Cred ca au avut un motiv bine intemeiat.

    • altu fără bmw Răspunde

      Și când te gândești că dacă încerci să le pui ceva imediat ce lezați se simt! În mod interesant mașina-herghelie răsturnată la Vezendiu astă-noapte tot beemveu e! Nu săriți careva că nici atâta nu știu că are tracțiune pe spate și îți fuge în 2 milisecunde mașina de sub tine că știu bine! Problema e că piesa de schimb interschimbabilă dintre volan și scaunul de șofer nu știe !!!

  2. :))) Răspunde

    Plm gaborka de ce ai pus statia de autobus să încurce bemveurile,ești un primar de 2 lei,sa te frec pe okelari!

  3. Fraieri vs BMW Răspunde

    Normal ca se oftica cocalalrii de epave.
    BMW este ceva de lux, ceva Exclusivist, sa NU umble orice taran cu asemenea autoturism BMW.
    E normal, saracii se oftica.
    BMW the best, restul marciilo sunt niste GUNoAIE!!!

  4. Petre Petre Răspunde

    @Ion Ion. Numai să tot ai câte 10 lei să bagi în rezervor să faci 2-3 drifturi ca să te filmezi sau să transmiți live pe f.book.😱🤪😅🤣😂👍👍👍
    Îți dai seama că merită osteneala!?🤔🥴😤😲💩

  5. Ion ion Răspunde

    Petre Petre ..

    La câte eforturi se fac in orașul asta ca să…. PARI BOGAT SI FERICIT … pe sosea… în Mall și pe Facebook .. osteneala de a împinge BMW-ul cu 10 lei în buzunar e o nimica toată…

    Îți dai seama ca merită… :))))))

    • Petre Petre Răspunde

      Câteodată e mai mult decât penibil. Am văzut și faze cu din ăștia cu beemweul care împingeau mașina de zor pe Blaga herghelia că proshtii au făcut …. pana prostului. Nu știu cum de reușesc că eu veci nu am pățit așa ceva! Eu greu să te mai uiți la indicatorul cu fuel de pe bord, mă gândesc, e peste posibilitățile lor? Ai grije cum circuli prin oraș că vezi ce de accidente provoacă zilele astea mundriile țării repatriate temporar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.