Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO/VIDEO. Eroii Revoluției din Decembrie 1989, comemorați la Satu Mare

Eroii Revoluției din Decembrie 1989, care s-au jertfit pentru libertatea noastră, au fost comemorați, astăzi, cu cinste și onoare, în municipiul Satu Mare.

Manifestarea din municipiul Satu Mare, care a avut loc la Monumentul Rezistenței Anticomuniste din Piața 25 Octombrie, a debutat cu intonarea Imnului de Stat al României, a continuat cu oficierea serviciului religios, după care au fost depuse coroane, jerbe și buchete de flori din partea Prefecturii, Consiliului Județean, Primăriei Satu Mare, Garnizoanei Satu Mare, din partea revoluționarilor sătmăreni, a partidelor politice.

LIVE PortalSM:

11 comentarii

  1. V pop Răspunde

    Poate era important să amintiți şi numele acestor mari eroi care şì-au dat viața pentru libertatea noastră.

    • c-block Răspunde

      Nu cred că interesează pe ăștia. Ei sunt realizați și s-au cocoțat la propriu pe cadavre, și-au “negociat” la sânge posturi că doară sunt “speciali”. Numai uită-te cine ne reprezintă în momentul de față în parlamentul țării! Acum colac peste pupăză uită-te pe cine propune #pesedeee la funcția de perfect!? Zău că nu o să mai citesc știrile că îmi provoacă indigestie! Păcat de sângele tânăr vărsat!

  2. Jolta Răspunde

    Sófalvi György

  3. dorel Răspunde

    La ceremonialul respectiv ,au fost citite de mai multe ori numele eroilor căzuți la revoluție .Dar cum nu ne-ați onorat cu prezența , n-aveți de unde ști .Vorbești când știi nu doar să te afli în treabă.

    • @dorel Răspunde

      Iar cum s-a anunțat că prezența este restrânsă noi, ceilalți, ăștia muritori de rând și nevrednici să participăm la eveniment de unde să știm asta? Și până la urma urmei nu e rolul ziarului să inforneze cetățeanul?

  4. Bre King Nius Răspunde

    Dumnezeu sa-i odihneasca !…Dar despre ce “revolutie” este vorba ??!!!

    • România reală Răspunde

      Avem o lovituție poreclită revoluție și un monument-batjocură în Centrul Nou de zici că e ceva nu știu ce așa tăiat de zici cu bomfaierul. Mie numai Revoluție nu simbolizează acea chestie acolo în piață. E oribil.

      • Raul Răspunde

        E oribil ca si tot centrul nou …un sarcofag urias din beton …mostenirea regimului megaloman comunis exsovietica .

  5. Ceausescu Răspunde

    Mai continuati cu dezinformarea agresiva si dupa atatia ani? A fost o lovitura de stat militara in toata regula, ce baliverne de revolutie tot visati. Si dupa atatia ani continuati sa propagati aceeasi miunciuna, in timp ce persoane vinovate pentru oamenii morti di distrugerea economica a Romaniei – Iliescu, Vulcan, nu doar ca sunt liberi, dar o duc extrem de bine tot be taxele si impozitele plaite de noi, fraierii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.