Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Faptă bună în prag de An Nou! Femeie mutată din colibă într-o rulotă

Faptă bună în prag de An Nou! Prin bunăvoința unui tășnădean cu suflet mare, în colaborare cu Serviciul Voluntar Pentru Situații de Urgență al Orașului Tășnad și Asociația Caritas Tășnad, a fost achiziționată o rulotă, pentru a îmbunătăți condițiile de trai în cazul deosebit al Tereziei Varga din Tășnad.

,,La începutul săptămânii viitoare, vom pune la punct ultimele detalii și rulota va fi amplasata! Mulțumim pentru frumosul gest! Sa dea Bunul Dumnezeu sănătate, putere de muncă și fericire tuturor celor implicați! AN NOU FERICIT! LA MULȚI ANI!’’, este mesajul transmis de Primăria Tășnad.

3 comentarii

  1. România reală Răspunde

    Mda. Lăudabil. O singură nelămurire. Cum se va încălzi la iarnă? Și dacă electric cum se rezolvă branșarea și cine plătește? Că nu-s doi lei și nici siguranța branșării nu-i de lepădat și mă gândesc cea salvată nu prea are finanțe. Nu cârcotesc, întreb doar. Oricum e incomparabil mai bine în rulotă decât în nici-nu-știu-cum-să-denumesc imobilul ăla.

    • Driver Răspunde

      Toate rulotele au incalzire cu convector gaz butelie, frigider la 12V,220V, unele vechi si cu gaz, lumina la 12, la 220, cele vechi si cu gaz….. Si alte dotari practice, ca aragaz, chiuveta cu pompa, apa din bidon, baie etc.
      Sunt foarte practice, incredibil de multi americani, si nu numai, locuiesc in ele.

      • România reală Răspunde

        Mulțam pentru informație. Sincer nu sunt amator de rulote și nu m-a interesat niciodată. Sunt și prea bătrân pentru așa ceva. Așa în schimb e bine că nu stă în parodia aia de “construcție” improvizată. Să o folosească cât mai mult dacă nu i se ivesc posibilități și mai bune! Felicitări pentru inițiativă. Și pentru faptul că donatorul a dorit să fie anonim. Ajutorul oferit la timp și nu persoana care ajută este importantă! Aviz celorlalți care se rup în selfie-uri apoi uită de clienți. An nou fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.