Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. O sătmăreancă împlinește 100 de ani în prima zi a anului 2022. Felicitată de primarul Kereskényi

O sătmăreancă împlinește 100 de ani chiar în prima zi a anului 2022. Aceasta a fost felicitată, astăzi, de primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

,,În prima zi a anului 2022, Hiripi Terézia împlinește frumoasa vârstă de 100 de ani. De fiecare dată când întâlnesc oameni care au trăit atât de frumos până la 100 de ani, mă gândesc cât de important este să rămânem aproape unul de celălalt. Acești oameni au reușit să ajungă la această vârstă onorabilă pentru că au rămas fideli valorilor lor, și-au respectat și ajutat semenii, au rămas aproape de comunitate. La mulți ani și multă sănătate!”, este mesajul transmis de primarul Kereskényi Gábor.

5 comentarii

  1. Helga Kisz Răspunde

    Să trăiască !
    Totuși , primario trebuia să nu bea în seara asta (hahahaha , ce glumă de rahat) și să vină măine cu diploma . Sau nu se poate abține ?

    • Babanu Răspunde

      Mars vacă încălțată!

      • Helga Kisz Răspunde

        Conform ultimelor studii de la Harvard , stomacul este mai inteligent decât creierul . Un stomac își anunță proprietarul atunci când este gol , dar creierul nu îi spune acestuia nimic . De-aia nu ești la curent ….

  2. H&R Răspunde

    La mulți ani bunica!
    Pentru noi, mult mai tineri, va fi o provocare să atingem, sau să zgâriem măcar vârsta de pensionare anticipată! PS. nu lucrez în cadrul MAI, Poliție, Justiție etc 🤣, mă refer aici la vârsta de pensionare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.