Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTO. Mani Gyenes a plecat spre Arabia Saudită. Pregătit pentru o nouă aventură în Raliul Dakar

Mani Gyenes este pregătit pentru o nouă aventură în Raliul Dakar. Sportivul sătmărean a plecat spre Arabia Saudită, acolo unde va lua startul pentru a douăsprezecea oară la cea mai dură competiție de anduranță din motorsport.

,,Ziua de 27 decembrie a început foarte dimineată in Bucuresti, de unde am decolat catre Frankfurt, iar de aici urmeaza zborul catre Arabia Saudita. In zilele urmatoare voi recupera motocicleta din port, o voi pregati pentru verificarea tehnica de pe 31 decembrie, iar pe 1 ianuarie urmeaza prologul si ceremonia de start. Multumesc tuturor celor care imi sunt alaturi in a 12-a mea participare in Raliul Dakar”, a scris riderul sătmărean pe pagina sa de Facebook.

Raliul Dakar va avea loc, pentru al treilea an consecutiv, în Arabia Saudită, competiția desfășurându-se de-a lungul a peste 7.500 de kilometri. Mani este înscris în clasele Marathon și Malle Moto, în care participanții pornesc în concurs fără asistență tehnică. Riderul sătmărean pornește în cel de-al doisprezecelea Dakar al carierei având ca obiectiv top trei în clasa Malle Moto și o clasare în top 30 în clasamentul general.

Sătmăreanul va concura la Dakar cu o motocicletă KTM de 450cc, pregătită special pentru această competiție. Dakar 2022 se va desfășura în Arabia Saudită, în perioada 2 – 14 ianuarie.


CITEȘTE ȘI:

Un comentariu

  1. Lili Răspunde

    Succes Many!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.