Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

FOTO. Medici din județul Satu Mare, decorați de președintele Klaus Iohannis

Doi medici din județul Satu Mare au fost decorați de președintele României, Klaus Iohannis, de Ziua Națională. Dr. Mihaela Daniela Török Brândușan și Dr. Casandra Prislopan au primit Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler.

,,Prefectul felicită medicii sătmăreni care au fost decorați de Președintele Klaus Iohannis cu ocazia Zilei Naționale a României, respectiv cu distincția Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler  –  dr. Mihaela Daniela Török Brândușan, șefa Secției Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare și dr. Casandra Prislopan, medic specialist medicină de urgență la aceeași unitate sanitară și le mulțumește pentru activitatea desfășurată și pentru sprijinirea campaniei de vaccinare de la nivelul județului nostru”, a transmis Instituția Prefectului Satu Mare.

10 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    Mi-ar fi rusine sa primesc ceva de la Klaus :))

  2. Valahu8 Răspunde

    Ai dreptate acest gunoi si tradator de tara nu mai poate avea autoritatea morala de a da premii in numele acestei natii.Apropo eu lam votat pe acest gunoi ordinar,mai bine-mi rupeam picioru cand am mers la vot!Sper s-a nui moara multi inainte!

  3. satmarean Răspunde

    CRIMINALI CU DECORATII

    • ... Răspunde

      Nu-i asa ca iti place sa-ti violezi mama?

    • Altu Răspunde

      Dacă Iliescu i-a premiat și felicitat pe mineri ,de ce te miră că Iohannis i-a premiat pe îngerii în alb. Au săvârșit aceleași fapte de vitejie,au omorât oameni nevinovați. Pt. cei care vor susține că sunt nebun, studiați cazul de la Sibiu,unde crimele îngerașilor sunt dovedite,dar au fost din culpă.

      • Alina Răspunde

        Nebun ar fi prea frumos, esti mult mai jos, ceva intre curul broastei si neuroni degenerati de covid.

      • ... Răspunde

        Altu, precis te-a abuzat tata in copilarie si din cauza asta ai devenit un GUNOI

        • ... Răspunde

          După cum am afirmat nu mai folosesc acest nick. De fapt nici nu prea vomentez. Am lucruri mai bune de făcut. În concluzie vă sugerez să-l tratați pe delicvent ca atare. Adică cu indiferență.
          PS. Eram în București când minerii prin “înaltul lor comportament civic” (doar îl citez pe tavariș Ilici) au plantat flori în capul oamenilor, simpli trecători pe stradă. Operau inclusiv arestări sub ochii melețienilor. Ajungea să porți ochelari sau să ai barbă. În paranteză eu am scăpat pentru că prin noroc aveam cravata de nuanță roșie. Ca să aplauzi asemenea comportamente denotă probleme serioase la etaj. Dar țara se pare așa de vrea! Adică dobitoc!
          Să aveți o zi bună și ignorați-l! Probabil numai aici își poate refula frustrările acumulate.

  4. H&R Răspunde

    Gruparea din Petea? Sau doar șefii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.