Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

FOTO. Pâine gratis pentru săraci, în Ajunul Crăciunului! Asociaţia Eliezer a ajutat sute de persoane

Pâine gratis pentru săraci. Tânărul sătmărean Anton Varga, crescut la casele de copii din judeţ, face din nou fapte bune. Fondatorul  asociaţiei Eliezer, Anton Varga, a distribuit astăzi pâine pentru un număr de 200 de familii defavorizate din județul nostru și din județul Sălaj. Pe lângă cele 200 de pâini s-au mai oferit și 100 de pachete care conțineau diverse alimente, dar şi făină.

„Pâinile au fost distribuite la două sate din Sălaj, Valea Pomilor și Șamșud, la familii municipiul din Satu Mare, din blocuril ANL, la Stadionul Unio, în Soarelui, la Supur și la Hurezu Mare”, a declarat Anton Varga pentru Portal SM.

Amintim că Anton Varga este un tânăr care a crescut la casele de copii, a reuşit să se realizeze pe plan financiar şi familial, şi a înfiinţat asociaţia Eliezer, care vine în sprijinul celor aflaţi în dificultate.

6 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Oameni buni! O mătură ar trebui totuși cumpărat la ei/ele! Ce fac ăștia toată ziua? Fantastic în ce mizerie trăiesc! Mizerie! Nu se găsesc două-trei crengi sau nuiele pe acolo să facă o mătură? Apoi ne mirăm că nu evoluează nicăieri. Trăiesc destul de bine din ajutoare, ‘poi nu? Se în mulțesc la 11-12-13 ani deja. Vai de capu’ nostru!

    • H&R Răspunde

      înmulțesc*

    • s Răspunde

      De ce sa ia matura, ajutorul social ajunge sa bea de dimineața pana seara, noaptea sex=copii. Apropo, caut zilier sa ma ajute în gradina, nu exista, e vorba sa mature, curățenie, ne-am înțeles cu cineva 100 RON, pentru patru ore, după masa de la 4 la 8. Nu a venit, pentru atât nu i se merita….

    • ... Răspunde

      @H&R, te rog să remarci în unele dintre poze chiștoacele aruncate pe jos așa la scârbă și “eroic”. Poze cu familia “tradițională” ajutată social și la care problemle nu se termină niciodată pentru că ei înșiși generează tot timpul probleme. Nu pot să nu readuc aminte o întâmplare când piranda zicea la puradel că “du-te și cere că de aia este ca să ne dea”! Și nu pot să nu remarc că astfel de situații apar prin ziare doar în ajun de Crăciun! Că ne trezim că iarna nu-i ca vara! Că vara facem ca și greierul. Cântăm și dormim în iarbă că doar e cald, iarna sunt destui să ne ajute. De ce să punem mâna pe treabă dacă sunt alții pentru asta? În toată ecuația singurul lucru trist e că acei copiii nu au nici o vină. Doar că cresc în “anormalitatea” asta și ei și la rândul lor se vor înmulți tot așa. Că lucrul este ceva rușinos la foarte mulți dintre ei. Socialu’ nu! Repet, copiii nu au nici o vină. Dar ca să fie un pic mai bine mulți ar duce mai bine dacă ar fi extrași din anturaj. Că familie nu pot numi. Cine nu mă crede să caute acele povești de succes în care copiii rromi au fost înfiați departe-departe de familiile lor și au ajuns oameni educați. Cei din poză nu au astfel de șansă. Mai bine la asta ar trebui să mediteze donatorii de pâine. Că nu peste mult acei copiii vor avea urmași și povestea continuă. Asta dacă nu au deja.😱🥴😪😫😰

    • Om Răspunde

      Mi se pare total inuman sa publici imagini cu niste copii care nu au nici o vina pentru conditiile in care traiesc si sa ii pui intr-o ipostaza jignitoare si denigranta, doar ca sa demostrezi tu ca vai Doamne i-am ajutat. Daca vrei sa ajuti, ajuta neconditionat sau fale poze doar adultilor sau specimenelor lenesi din cauza carora sufera acei copilasi, da de ii prinde rusinea. Sarbatori fericite si multa sanatate tuturor!

  2. Mido Răspunde

    Unde ești, Mareșale?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.