Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Sătmăreanul mort în Bruxelles avea 24 de ani. Urma să se căsătorească

Sătmăreanul mort în Bruxelles avea 24 de ani. Dănuţ era originar din comuna Tarna Mare şi a plecat în străinătate de mai mulţi ani, susţin cunoscuţi pentru PortalSM. El a fost în mai multe ţări la muncă iar în Belgia a ajuns destul de recent. El ar fi urmat să se căsătorească, au mai precizat cunoscuţii, pentru PortalSM.

Amintim că Dănuţ a murit, miercuri dimineața, după ce o clădire aflată în construcție s-a prăbușit peste el în Saint-Gilles, Bruxelles. Alți trei bărbați din județul Satu Mare se află în stare gravă la spital după ce au fost și ei prinși sub dărâmături, au precizat în exclusivitate pentru PortalSM surse din Bruxelles.

Imobilul în cauză se afla în renovare, iar cei patru bărbați lucrau pe șantier în momentul în care o parte din primul etaj s-a prăbușit peste ei.

„Când am ajuns noi, doi muncitori au reușit să se deplaseze în siguranță și sunt nevătămați. Alți patru au fost îngropați sub dărâmături și i-am putut elibera. Trei au fost grav răniți și au fost transportați la spital; al patrulea a murit din păcate”,  a transmis un oficial al pompierilor din Bruxelles, Walter Derieuw.

 

2 comentarii

  1. Linda Răspunde

    Condoleante 😔

  2. Mila Răspunde

    Fete pentru sex în orașul tău – only4you.site

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.