Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Sătmărean mort în Bruxelles! S-a prăbușit o clădire peste el, alți sătmăreni grav răniți

Un tânăr din județul Satu Mare a murit, miercuri dimineața, după ce o clădire aflată în construcție s-a prăbușit peste el în Saint-Gilles, Bruxelles. Alți trei bărbați din județul Satu Mare se află în stare gravă la spital după ce au fost și ei prinși sub dărâmături, au precizat în exclusivitate pentru PortalSM surse din Bruxelles.

Imobilul în cauză se afla în renovare, iar cei patru bărbați lucrau pe șantier în momentul în care o parte din primul etaj s-a prăbușit peste ei.

„Când am ajuns noi, doi muncitori au reușit să se deplaseze în siguranță și sunt nevătămați. Alți patru au fost îngropați sub dărâmături și i-am putut elibera. Trei au fost grav răniți și au fost transportați la spital; al patrulea a murit din păcate”,  a transmis un oficial al pompierilor din Bruxelles, Walter Derieuw.

 

 

14 comentarii

  1. România reală Răspunde

    “-Unde lucrezi muică?
    -Sunt antreprenor în construcții la Bruksell în Belgia.”
    R.I.P.
    Alergați după bani și sfârșiți în halul ăsta.
    Cinstit, merită?

    • Ham Steab Răspunde

      Ori asa ,ori mori de foame in SM ca tine.

      • România reală Răspunde

        Dacă nu faci școală și te limitezi la profesională așa e. În rest cine știe meserie cum e cazul meu ăla nu trebuie să plece afară ca să-și câștige pâinea. Pălmașii tot pălmași rămân. Pentru că cel puțin jumate din ce câștigă acolo se duce pe cheltuieli curente zilnice, cazare etc. Ca să nu spun că 100% e sigur că lucra la negru. Așa că ciuciu asigurare și alte cele. Acum trebuie repatriat și trupul. Altă distracție. Mundru că sunt rumun. Apoi vin acasă și se rup în figuri și drifturi pe Blaga ca și ăla de săptămâna trecută. Sau bătăi la cluburi. Pentru asta se chinuie unii?

        • Cosmin Răspunde

          Nu judeca …este cineva acolo sus care are puterea de a o face!Sărbători fericite….Condoleanțe familiei!!

          • România reală

            Nu judec doar sunt nedumerit când citesc astfel de știri. Din informațiile ce le am se pare că și-au făcut-o cu mâna lor. Vecinii reclamau că toată clădirea se clătina de săptămâni bune de când se apucaseră de treabă. Să mori așa mi se pare absolut stupid. Păcat!

        • Gheorghe Răspunde

          ,,România reală”asa pui problema de parca vezi doamne ti-ar cere tie cineva vreo lecție sa-l aducă înapoi sau sa-i facă înmormântarea.Lasa domnule ca fiecare sa-si aleagă felu în care sa-si câștige ,pâinea de toate zilele”Iti dai seama ca dacă toți romanii de afara ar fi școliți ca tine ce concurenta ar fi pe posturi,pe meserii în tara.Iti dai seama ca unul din acești tineri te-ar fi tras pe ,,linie moarta”in meserie?Bucura-te ca ai munca,de câștigat știm noi cât se câștigă în satmar un meserias la patron.Nu suntem atât de creduli sa gustam șmecheria cu,,salariul minim,,pe hârtie și restul în mana”.
          Posibil sa nu muncești la patron,sa fii,,propriul patron”care nu plătește o para chioara la stat,la asigurări și altele deci bagi totul în propriul buzunar,bravo ție dacă doar banii contează!!Băiatul muncea afara,avea teluri,avea o fata cu care urma sa se căsătorească,poate avea frați surori părinți care-l iubeau și pe care-i ajuta cu ce putea.
          Unii aleg sa riște,alții scârbiți de ce se întâmplă în tara cu tinerii,cu hoțiile politicienilor aleg sa meargă afara sa lucreze în varii condiții.Respect și pentru ei și pentru cei care rămân în tara.E dreptul fiecăruia de a alege.Cât despre câștig nu are rost sa vorbim ca este vorba goala.Un tânăr care se angajează în satmar a patron are salariu net maxim 2500-2700 de lei și din aceștia trebuie sa și trăiască și sa pună deoparte ca sa-si facă un rost….un rost?Cand la salariul asta în romanica….Afara numai 500 de euro sa pună deoparte și în doi ani are 12000 de euro…in România când face banul ala?…la sfântu asteapta.Imi plac tinerii care au vâna,au inițiativa și nu stau la ce-o da statu și guvernu.De multe ori norocu este cum ti-l faci dar accidente la orice loc de munca se pot întâmplă chiar și marilor meseriași.Sincere condoleanțe la familie si fruntea sus!

          • România reală

            Eu nu pricep ce rost are litania ta deșertată pe aici. Chiar nu pricep. Eu numai am ridicat problema că se merge la greu în afară și majoritatea lucrează la negru. Eu îmli plătesc dările @Gheorghe dar băiatul ăsta săracul sută la mie lucra la negru. Decii dacă ai ceva cu cei care practică sportul ăsta îndreaptă-te cu litania ta către ei. Vezi că stau la coadă la Petea și îți așteaptă cursurile. Marea majoritate.
            PS. Mai citește și revistele naționale ca să mai afli detalii nu numai ce scrie copy-paste portarseme. Chiar și în cazul de față! Eu nu am nevoi de cursuri de moralitate din partea ta! Și îmi spui și mie care-i rostul strângerii de fonduri ca toate să se termine în palate cu turnulețe în care veci nu stă nimeni? Nu-i văd rostul. Investești la o adică în ce? Că la o adică mulți iarna nici nu-și încălzesc palatele. Stau cu anii într-o încăpere ca înainte de epoca acestor palate.

    • Mila Răspunde

      3Fete pentru sex în orașul tău – only4you.site

  2. Sîca Răspunde

    @ puncte puncte (Rom.reală,etc, etc) ești un nemernic de caracter infect. Nu există un articol să nu-ți arăți josnicia cu care murdărești spațiul acestor pagini zi de zi.Tu ai fost de toate, de la farmacist, specialist in infecțioase cu studii științifice etc,etc. Tu știi câți români sânt plecați in lume pentru o viață mai bună ? Sânt milioane, din toată țara nu doar din Oaș . Palatele, cum le zici tu au fost începând de prin anii 72 când lucrau prin țară la muncile cele mai grele, nu au stat ca tine toată ziua pe portal, cu pensia de handicapat dându-te mare la toată lumea. Știu că-ți vei scoate din joben alte nume, sub care să-ți aperi și motivezi caracterul infect …marș..

    • ... Răspunde

      Nu nștiu ce mă bagi în discuție dar am constatat mai demult că ai dezvoltat o fobie față de persoana mea. Mai este unul. Dar cred că sunteți unul și același.

    • Sîca Răspunde

      Mi s-a urcat covidul la cap și mă leg de oricine. Sunt infect de tot. Dar ce mândru sunt de asta!

    • Gheorghe Răspunde

      Mai ,,Sâcă”io sper ca nu te-am supărat prea tare cu comentul meu iar dacă te-am deranjat cer scuze.Dupa ce citești comentările unora care se pricep la toate,știu ei tot ce este mai bine și cel mai bine este asa cum spun ei nu poți sa taci. Unii se cred ombilicului pământului cred ca totul se învârte în jurul lor și ca toți ceilalți avem nevoie de ,,sfaturile lor pretioase” în toate domeniile.Pana la urma cred ca toți avem(încă)dreptul sa ne spunem parerea dar fără a injosi pe alții.Este normal sa avem păreri diferite dar de aici pana a spune,,suta la mie lucra fără contract”,ce ești mafalda sa le știi pe toate?sa jignești oameni care își iau destinul în mâini și încearcă ceva,nu furând,nu dând în cap ci…MUNCIND ….dar vezi tu ca dacă n-ai scoli,,specializări ca mine”n-ai șanse….doar 10 clase,profesionala este sub nivel…..Da ce cred unii ca Stăpânul se uita la om prin prisma pregătirii profesionale?Cunosc oameni cu 10 clase care au pus brânca la munca CINSTITA și dau clasa la orice ora unor așa-ziși specialiști.Au case au familii sunt realizați cu toate ca su doar 10 clase….de ce?….uite de-aia ca să moara prostii de ciudă!

      • Sâcă Răspunde

        @Gheorghe. De aproape doi ani de zile, acest individ sfidează pe toată lumea, că e mort, că e viu, că e vaccinat sau nu, toată lumea in mintea lui bolnavă, este un neimportant, un submediocru…..etc,etc … repet …marș

        • Sâcă Răspunde

          De fapt de doi ani nu știu ce-i în capul meu. Ia mai bine marș mie acasă să nu mai stresez degeba oamenii de bine și de foarte bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.