Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

FOTO. Surpriză pentru copiii instituționalizați! Deputatul Adrian Cozma i-a dus la călărie

Mai mulți copii instituționalizați din județul Satu Mare au avut parte, joi, de o zi extraordinară datorită deputatului Adrian Cozma. El i-a dus pe copii la manejul din Ardud Vii, acolo unde au avut parte de o lecție de călărie.

Ziua a fost cu totul specială pentru copii, unii dintre ei având pentru prima dată un astfel de contact cu o cabalină. Și fiindcă bucuria este întotdeauna mai mare pentru cel ce dăruiește, Adrian Cozma a mărturisit că ziua a fost specială și pentru el, fiind o zi de reflecție, după un an atât de dificil pentru omenire.

„Toți copiii merită o viață bună, iar pe cei aflați în dificultate merită și trebuie să-i ajutăm. Așa putem într-adevăr să fim buni prin lucruri concrete pe care le putem face pentru aproapele nostru și prin bucuriile pe care le putem aduce celorlalți. Astăzi a fost o zi specială și pentru mine, o zi de reflecție dar și una binecuvântată pentru un final de an atât de greu și complicat pentru majoritatea dintre noi. Mulțumesc Pizza Gemelli pentru implicare și sprijin și de data aceasta”, este mesajul deputatului Adrian Cozma.

7 comentarii

  1. Marius Răspunde

    Felicitări pentru gest,de apreciat,dar sunt și alte case și centre de copii în județul satu mare, care ar fi bucuroși să petreacă o zi la echitație, nu doar centrul doamnei Suteu Mihaela care este o membra marcantă și activa a PNL satu mare, plecată de la PSD, faptele bune se fac și înafara sărbătorilor,puteți să puneți pe agenda dumneavoastră săptămânal cate o casa/centru pentru o zi de echitație,nu doar imagine și poze, pentru măi câștigă putina imagine sifonata în ultimă vreme.

  2. Bravo Răspunde

    @Marius. Big like!!!! Foarte bine punctat. An nou fericit!

  3. Mm Răspunde

    Felicitări pentru gest. Nu contează partidul.

    • România reală Răspunde

      Așteptăm dovada.

    • Un satmarean Răspunde

      Așteptăm și pe parcursul anului,asemenea gesturi din partea domnului deputat….ma îndoiesc!.

      • c-block Răspunde

        Foarte greșit! Pe parcursul anului noi practic nici nu existăm. Apoi dacă e ceva votare la orizont brusc își aduc aminte de plebeime și repede sar cu ceva soluții salvatoare pentru “propășirea neamului”.🤔😱😭🤫💩💩💩
        Ca să fiu mai explicit îți spun aici un banc.
        Un politician bătrân învață ce și cum un politician tânăr. Zice așa:
        -Dacă un politician spune “da” asta de fapt înseamnă “poate”. Dacă spune “poate” aia înseamnă “nu”.
        La care întreabă cel tânăr: – Și dacă un politician spune nu?
        “Ei, atunci ăla nu e politician!”
        De multe ori nici o ceapă degerată nu valorează unele declarații de-ale lor!
        Un an nou mai bun și fericit își doresc!

  4. c-block Răspunde

    Revin cu o idee. Dacă Cozma chiar ar vrea să facă ceva, adică să și realizeze ceva cu acești copiii ar putea să lanseze ceva program de activități cu ei, un fel de practică hipo. Ar fi și ceva educativ, se știe că sunt buni și la copiii cu autism sau alte probleme, inclusiv la programe de reabilitare. Plus s-ar putea ca din rândul lor un copil sau doi să prindă gustul meseriei de veterinar sau ar vrea să se angajeze când va fi mare acolo. Oricum ar fi educativ iar copiii din astfel de case cam toți duc lipsă de afecțiune, dragoste. Chiar și în cele mai fericite cazuri cu adulți dedicați acestei activități. Așa e ceva la sfârșit de an, o zi faină la copiii și gata. Nu spun că nu e frumos dar copiii au nevoie de mult mai mult. Nu cred că încheierea unui parteneriat între casa de copiii și manej ar fi ceva imposibil. Toată lumea ar câștiga. A fost doar o idee. Dacă găsește doar un singur copil căruia i-ar place asta deja e în câștig.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.