Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. Un jandarm din Satu Mare a gătit 40 de porții de mâncare pentru oamenii străzii

Un jandarm din municipiul Satu Mare a gătit 40 de porții de mâncare pentru beneficiarii adăpostului de noapte. Plt. adj. șef Daniel Tătăran a pregătit tocăniță de porc cu smântână și paste în popota unității, iar alimentele au fost donate de militarii unității.
„Finalul lui 2021, ne-a unit încă odată în fapte bune. Devenită o tradiție, masa caldă oferită de jandarmii sătmăreni beneficiarilor Adăpostului de noapte din municipiul Satu Mare a fost pregătită astăzi în popota unității.
Colegul nostru, plt. adj. șef Daniel Tătăran s-a întrecut pe sine și a pregătit 40 de porții de tocăniță de porc cu smântână și paste. Acțiunea a fost posibilă prin donațiile făcute de către militarii unității.
Și pentru că ne aflăm în plin sezon rece, jandarmii sătmăreni au pregătit mai multe pachete cu haine specifice anotimpului, care de asemenea vor ajunge la cei aflați în nevoi”, transmite Jandarmeria Satu Mare.

10 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    Hopa si erou asta. Sa intrecut pe sine…cu tocana lui de porc. Se vrea pensionat anticipat, pe chestie de epuizare, sau crede ca e irelevant in ecosistemu virtual de cand nu se mai schumachereste pe floaster cu lupo-ul albastru?

    • România reală Răspunde

      Numa’ sa nu hie ejectat de semenii lui din sistem ca uite ce a facut!😱🥴😲 Dar bravo lui! E un gest frumos. Daca autoritatile chiar ar cauta solutii la rezolvarea problemelor acestor oameni (pentru ca unele probleme s-ar putea rezolva cu o minima ingaduinta) imediat ar fi mai putini din astia pe strada. Nu toti, ca unii dintre ei sunt cam irrecuperabili dar mai putini. Dar sistemul cum te-a prins odata, te fugareste mereu si nu iti mai da sansa la o viata normala.

  2. Altu cu BMW Răspunde

    Felicitari, alti colegi i-ar putea lua exemplu.
    Mancator de bani publici pe degeaba.

  3. altu fără bmw Răspunde

    Cu asta sunt și eu de acord. Așa măcar de Crăciun ar trebui să ne descoperim umanitatea.

    • Aluat cu Mercedes Răspunde

      …..in rest putem sa ne dam un cap și să nu ne pese unii de alții,nu am înțeles niciodată de ce numai de sărbători sa fim mai buni și să dăruim alte zile nu exista sa fim mai buni și să ne ajutăm,suntem o tara de retardați,îngâmfați,fățarnici și pupincuriști!!!.

      • altu fără bmw Răspunde

        Perfect de acord și cu asta! Așa cum descoperim brusc și familia aia cu casa arsă din Călinești-Oaș sau anul trecut una undeva pe lângă Supur și alta prin Vetiș. Apoi după sărbători uităm cu desăvârșire de ei! După cum vezi de cazurile ajutate anul trecut nici pomeneală, adică să se urmărească ce-i cu ei. Că asta este rolul societății dacă tot vrem să-i ajutăm și nu să ne dăm în spectacol gratuit cum face Cozma de exemplu. Cei ajutați sunt sigur că-i mulțumesc că e binevenit orice ajutor dar ar trebui sistematizat cumva și nu pompieristic cum se întâmplă la noi. De la cei care ar trebui să facă și pentru care sunt și plătiți de bine de rău nu mă aștept la nimic. Dormitați vă rog în continuare!

    • Altu cu BMW Răspunde

      Data viitoare scrie te rog BMW cu litere MARI.
      Totusi e o marca auto Premium, nu este ceva made in korea, facute din PET-uri.

      • @Altu cu BMW Răspunde

        Beemveu. Așe ie binye? Nu te supăra dar e obositor să țiu deștu pe kapslok. Fii mai îngăduitor.

        • Altu cu BMW Răspunde

          De la tine, da, este bine.
          Acceptabil. 😃
          La Multi Ani!

          • @Altu cu BMW

            @Altu cu BMW.Asemenea! Și multă sănătate că se pare avem nevoie de ea cu toții!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.