Ultima actualizare: azi, 14:14

Locale

Zilier periculos chemat la tăiat de lemne. L-a lovit cu toporul în cap pe un sătmărean

cipalUn bărbat a fost băgat în spital de zilierul pe care l-a chemat la tăiat de lemne, potrivit informațiilor PortalSM. Totul s-a întâmplat astăzi, joi, 30 decembrie, în localitatea Valea Vinului din județul Satu Mare.

Sătmăreanul, în vârstă de 50 de ani, l-a invitat la el în gospodărie pe un tânăr, de 22 de ani, din județul Brașov, să-i crape lemnele pentru foc. Doar că, la un moment dat, între cei doi s-a iscat un conflict, iar tânărul l-a lovit cu toporul în cap pe sătmărean. Un vecin a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns un echipaj de Poliția și o ambulanță. Bărbatul, de 50 de ani, a fost transportat de urgență la spital.

Ce spune Poliția:

La data de 30 decembrie, polițiștii sătmăreni au fost sesizați prin apel de urgență 112 de către un tânăr de 19 ani, din Valea Vinului, despre faptul că în curtea vecină are loc o altercație între doi bărbați.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat de 22 de ani, din județul Brașov, l-a lovit cu un corp contondent, în zona capului, pe un alt bărbat, de 50 de ani, din localitatea Valea Vinului.

Bărbatul a fost transportat la spital, unde I s-au efectuat investigații medicale și I s-au acordat îngrijirile medicale necesare. Viața acestuia nu a fost pusă în pericol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.