Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Un sătmărean a ‘’confundat’’ Păuleștiul cu groapa de gunoi. Primarul, revoltat

Un sătmărean a ‘’confundat’’ Păuleștiul cu groapa de gunoi. Primarul comunei din județul Satu Mare este revoltat și anunță sancțiune maximă.

Sătmăreanul, aflat la volanul unei mașini de teren încărcată cu mai multe saltele, s-a deplasat până în comuna Păulești și a descărcat totul într-un șanț. Mai mult decât atât, o saltea a fost aruncată chiar în mijlocul drumului.

Revoltat de cele întâmplate, primarul comunei a reacționat pe Facebook: ,,A confundat Comuna Păulești cu groapa de gunoi! Nu exista clemență pentru acești….numiți- i dumneavoastră cum credeți că merită! Se va aplica sancțiunea maxim posibil!”, a scris primarul pe pagina sa de socializare.

17 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Mașina confiscata !!!!si 6 luni pușcărie 5000€ amendă !!!!idiotul !!!!!

  2. Nora Răspunde

    2Fete pentru sex în orașul tău – only4you.site

  3. Nicusor Răspunde

    @Nora Cat ii tura😂😂😂?

  4. carcotas Răspunde

    Principalul e ca omul are cruciulita la parbriz. Credincios nevoie mare!

  5. mae Răspunde

    ce imbecil de om

  6. ecologist Răspunde

    @mae, nu e frumos dar îmi spui și mie ce să facă dacă are omul astfel de gunoaie? Sincer nici eu nu știu ce făceam. Drept dădeam câteva telefoane înainte dar nu e exclus că eram și eu nevoit la astfel de măsură. La groapa de la Doba nu are ce căuta din simplul motiv că nu așa a fost creat, pentru așa ceva. Nu există loc pentru deșeuri voluminoase. De ani de zile fiecare e pe cont propriu. Aude cineva?

    • Norick Răspunde

      Spune-mi adresa . Ma duc cu jeep-ul si-l incarcam marfa. Am vreo 3 saltele ,n-am ce face cu ele.
      Dar vezi , ca “merem” pana-n Ambud , sau Petin la mal, ca in Paulesti se filmeaza.. 🙂
      😛
      P.S. Chiar ti-o trecut prin cap si tie modalitatea asta perverza de distrugerea a naturii ???
      Peace ! 😀

      • ecologist Răspunde

        Nu @Norick, dar chiar dacă vrem să fie ca afară pentru asta cineva care stă la butoane trebuie să ofere omului și soluții! Asta ca și Florisal care de anul trecut nu mai duce deșeurile vegetale din curți și grădini,deșeuri care nici să le arzi nu mai e voie. Foarte bine, așa și este corect. Dar care e soluția atunci? Compostarea? Hai să fim serioși! Paralel cu asta se interzice ca resturile de alimente să se mai dea la porci. Asta înseamnă iar compostare. Dar întreb eu s-a pregătit din timp cineva pentru puhoiul de șoareci și mai ales șobolani care implicit vor apare? Suntem de tot râsul. Peste tot numai se interzice dar nicăieri nu se oferă soluții alternative, indiferent despre ce este vorba! Apoi ne mirăm că apar astfel de lucruri? Groapa nouă de la Doba e gata de vreo 8-10 ani și funcționează cum funcționează. Ba e mai dat și exemplu! Se știe foarte bine că pentru anumite tipuri de deșeuri nu se oferă soluții. Eu duceam după amenda asta gunoiul la poartă la Prefectură de exemplu. Să găsească rezolvare atunci!

        • Norick Răspunde

          @ecologist : ai dreptate 100% .In ” occident ” anual se ofera de 1 – 2 ori pe an sa ai posibilitatea de a scapa de asemenea deseuri. La noi…. no comment.. 😛

  7. Pap Remus Răspunde

    Un ortodox mândru…. Ce p.la mea ?????

  8. FARCAU Răspunde

    Mundria de a fi român ortodox…. Se poate mândri dragi pupători de moaște….

  9. cârcotaş Răspunde

    Nici o scuză pentru ce-a făcut! Măcar de le ducea la ţigani nu să le arunce la întâmplare. Sau în faţa primăriei şi atunci înţelegeam că a făcut un gest civic. Nu mă aşteptam ca unii să-l aprobe.

  10. Eu Răspunde

    A făcut-o intenționat și precis are bani și de amendă! Bolile nu se dau la niciun om pe lumea asta! O zi plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.