Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Green by Gogan, noul cartier din Satu Mare unde îți vei dori să te muți     

Decizia achiziției unei locuințe nu este una ușoară și cumulează o serie de factori de care cu toții ținem cont. Ne dorim să fie un spațiu luminos, aerisit și cel mai important să ne ofere sentimentul de liniște odată ce ajungem acasă după muncă. Să găsești toate aceste elemente într-un singur loc este acum posibil, pentru că la Satu Mare se construiește un nou cartier de locuințe – Green by Gogan, pe strada Cerbului.

Case moderne cu confort sporit

Green by Gogan este un cartier gândit să vă ofere cele mai înalte condiții, atât la interiorul locuinței cât și în exteriorul lor. Casele sunt proiectate cu două, trei sau patru dormitoare, spațiile interioare fiind aerisite și bine luminate.

Materialele de construcție folosite sunt de cea mai înaltă calitate, produse de import, care fac diferența dintre o casă obișnuită și „acasă”. Totodată acestea contribuie la confortul vostru prin proprietățile pe care le au și prin energia pe care o salvează.

Important pentru dezvoltatorul imobiliar este și confortul oferit de ambianța exterioară, astfel că vorbim de curți mari, de multă vegetație, inclusiv spații verzi comune.

Designul zonei publice este unul inedit pentru Satu Mare. Clădirile caselor nu vor fi separate de drum cu garduri, ci va exista un spațiu amplu de tip marcare, demarcarea proprietăților făcându-se doar prin plante ornamentale. Acest lucru este o condiție a dezvoltatorului care nu va putea fi modificată pe o perioadă de 50 de ani.

Intimitate și siguranță

Green by Gogan este proiectat ca un spațiu al siguranței și al intimității. Tocmai de aceea fiecare stradă va avea un număr redus de case, 12 în cazul primei străzi care intră în construcție. Bineînțeles, casele vor fi predate doar în momentul în care spațiile publice – drumul și trotuarul sunt asfaltate, iar pomii de pe marginea drumului sunt plantați.

Pentru siguranța locuitorilor fiecare stradă va fi monitorizată prin sisteme de supraveghere, respectiv camere de luat vederi.

Elementele enumerate mai sus sunt doar câteva din cele care te vor convinge că noul cartier, Green by Gogan este locul unde îți vei dori să te muți.

Casele au fost deja scoase la vânzare. Puteți să consultați proiectele, machetele și turul virtual pe site-ul: greenbygogan.ro

9 comentarii

  1. Hash Răspunde

    Plm…..numai Smarald City , Green by Gogan ,etc …s-au haladit romanii. 🙄

  2. Satmarean 1 Răspunde

    Parca vad cand e ,,gata”, str nu e asfaltata, trotuare lipsa, canalul refuleaza, camere de supraveghere doar daca se mai plateste ceva etc. De pret sa nu vb. Pana e ,,gata” se dubleaza in cel mai fericit caz. Omul de rand sa nici nu viseze…..doar cei care mai fac unele contracte cu statul….smecherii….patronii care ofera salar minim pt 12 ore lucrate etc

  3. ionel Răspunde

    E plin Satmarul de machete si planuri!Auzi,cand se planteaza copacii!:))))) si fara garduri ,timp de 50 de ani,serios?Si mai ce?

  4. Cristian Răspunde

    Nu e chiar cum sunteți obișnuiți 😅
    Omul asta din câte am văzut e foarte fixist și e atent la detalii , dar aveți răbdare …

    • El Brasil Răspunde

      Cum se spune, speranta moare ultima. Nici onor primaria cu investitiile lui proprii nu-si respecta cuvantul dat intocmai, a se citi proiectul. In paranteaza iar demolam ditamai fabrica si construim complex de locuinte. Bine totusi ca nu un alt mall si aici! Acum mai ramand sa vedem de unde scoatem bani pentru a cumpara. Ca deocamdata noi cuminti ce am fost am demolat cam tot ce insemna productid si ne-am trezit cu unitati de consum pline cu produse allohtone. Pana cand credeti ca tine ca deja de la Citu incoace traim pe credite externe si pe bani desenati?

  5. D. Răspunde

    Green by Gogan, noul cartier din Satu Mare unde îți vei dori să te muți
    Dar nu își vei permite……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.