Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

UPDATE FOTO. Femeia dispărută de la UPU Satu Mare a fost găsită

UPDATE. Femeia dispărută de la UPU Satu Mare a fost găsită, a anunţat IPJ Satu Mare.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Femeie dispărută de la UPU Satu Mare. O femeie a dispărut de la Unitatea de Primiri Urgenţe din Satu Mare, fiind căutată de aparţinători. Aparţinătorii au postat mesaj pe reţeaua facebook prin care solicită sprijinul sătmărenilor.

“A dispărut de la UPU Satu Mare. Vă rog, dacă o vedeti, sunați la 112 sau 0786486955. A fost dusă cu ambulanţa şi lăsată în voia soţii. Fără să anunţe pe mineni să o ia, cu uşor retard mental”, este mesajul unui aparţinător.

Vă rugăm să DISTRIBUIŢI acest articol.

“La data de 29 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că MUGUR TEREZIA, de 75 de ani, domiciliată în comuna Culciu, sat Culciu Mic, nr. 173, județul Satu Mare a plecat de la Spitalul Județean Satu Mare – U.P.U. și nu a ajuns la domiciliu.

Semnalmente: Înălţime aproximativ 150 cm, greutate aproximativ 90 kg, păr brunet și scurt, ochi căprui.

La data plecării aceasta era îmbrăcată cu un palton de culoare închisă, papuci din cauciuc, iar pe cap purta un batic negru.

Cetățenii care pot oferi detalii referitoare la identificarea persoanei în cauză, sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție”, a transmis IPJ Satu Mare.

Un comentariu

  1. Mocanu Răspunde

    pai la UPU Satu-Mare asa este,intri repede,si dupa 4 ore de asteptari ca nu te baga nimeni in seama,ori iti trec toate bolile ori te duci,ori te duci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.