Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Medicul chirurg Radu Varodi se alătură echipei de specialişti de la clinica Korall

Renumitul medic chirurg Radu Varodi se alătură echipei de specialişti de la clinica Korall din municipiul Satu Mare. Astfel, pacienţii vor putea apela la sprijinul medicului Radu Vaordi pentru tratarea mai multor probleme, cum ar fi tumori superficiale, lipom sau unghii încarnate.

Potrivit procedurii, în prima fază pacienţii trebuie să îşi facă o programare pentru un consult prealabil, în cadrul căruia se stabileşte exact ce tip de intervenţei este necesar, urmând ca ulterior să aibă loc procedura ambulatorie.

“M-am alăturat echipei de profesionişti de la clinica Korall deoarece aici am observat o preocupare formidabilă pentru a asigura servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Mă bucur să pot ajuta de acum şi pacienţii clinicii Korall, la standarde care sunt cel puţin de nivel european”, a spus dr. Radu Varodi.

Dr. Radu Varodi va profesa la Clinica Korall din data de 14 decembrie, însă pacienţilor li se recomandă să își facă programări din timp.

Pentru programări și alte informații sunați la 0361.412.037 sau 0361.800.820, sau vă puteți deplasa personal la Clinica Korall din municipiul Satu Mare, Piața Eroii Revoluției numărul 22.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.