Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Accident cu trei mașini implicate, în Satu Mare. Pieton lovit de unul dintre autoturisme

Ieri, 9 decembrie, în jurul orei 7.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 194 A, între localitățile Satu Mare și Micula.

Astfel, în urma primelor verificări efectuate la fața locului polițiștii au stabilit faptul că o femeie, de 32 de ani, din Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism ar fi efectuat un viraj la stânga încălcând marcajul longitudinal simplu continuu care desparte sensurile de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 58 de ani, din Micula, care deplasându-se din spate s-ar fi angajat în efectuarea unei manevre de depășire a autoturismului cu care a intrat în coliziune, încălcând și acesta marcajul longitudinal simplu continuu.

În urma impactului autoturismul condus de bărbatul, de 58 de ani, a fost proiectat într-un autoturism care era staționat și într-un pieton care se afla lângă autoturismul staționat, accidentându-l.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului, de 51 de ani, din județul Sălaj, și a conducătoarei auto, de 32 de ani.

Cercetările continuă de către polițiști în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Ion Răspunde

    S-au lovit doi prosti ca sa accidenteze un pieton; de rasu’ plansu’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.