Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

OFICIAL! Focuri de artificii de Revelion, în municipiul Satu Mare

Primăria municipiului Satu Mare va marca noaptea dintre ani printr-un frumos spectacol de artificii care va fi organizat în Piața 25 Octombrie, la fel ca în ceilalți ani.

,,Spectacolul de artificii va fi vizibil din mai multe zone ale orașului, fiind conceput ca un joc de focuri pirotehnice, care să aducă și în acest an elemente de noutate. La mulți ani, Satu Mare! An Nou Fericit tuturor sătmărenilor!”, transmite Primăria Satu Mare.

4 comentarii

  1. alegător sictirit Răspunde

    Wow, ne dăm foc singuri la banii noștrii! Apoi să nu vă plângeți că nu mai sunt, bine !? Că dacă nu e picpoc de Revelion anul viitor cine știe cum va fi?

  2. Bibicu Răspunde

    Vom plăti cu impozite marite! Numai un tembel își arunca banii în foc! Bravo primărie! U de nu-i cap vai de …..

  3. Raul Răspunde

    Doamne, penibili sunteți, musai să comentați aiurea, nimic nu vă mulțumește. Nu mai puteți voi de banii primăriei. Copiii abia așteaptă artificiile! La mulți ani!

  4. alegător sictirit Răspunde

    @Raul, asta ca să lămurim definitiv un lucru și de aia scriu cu majuscule.NU SUNT BANII PRIMARULUI CI SUNT BANI PUBLICI, AI NOȘTRI! Dar cum noi stăm infinit mai bine la finanțe decât Clujul, nu-i așa că ne permitem să ne dăm foc la bani! Asta ca să nu mai spun că din cauza picpocbimbumului se vor aduna oamenii să admire spectacolul grămadă în centrul nou! Așa se face în Sătmar pe pandemie? Totuși nu s-ar putea afla cât costă fumul ăsta degeaba: Că nu e secret de stat, nu are cum să fie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.