Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Orașele Negrești-Oaș și Ardud ar putea avea variante ocolitoare!

La inițiativa Consiliului Județean Satu Mare, planul de finanțare pentru construcția variantelor de ocolire a localităților Negrești-Oaș și Ardud a fost inclus în Master Planul General de Transport al României, proiect finanțat din fondurile Programului Operațional de Transport al Uniunii Europene 2021-2027.

Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare a declarat: “Drumul Negrești-Oaș va ocoli orașul pe o distanță de 9,6 km, iar lucrarea va costa 19,3 milioane de euro, în timp ce segmentul de 4,9 km de pe raza localității Ardud va costa 10,1 milioane de euro, sume alocate din fondurile Master Planului”.

Pataki Csaba a adăugat faptul că Ministerul Transporturilor, Consiliul Județean Satu Mare și cele două primării vor înființa un grup de lucru pentru eficientizarea lucrărilor.

5 comentarii

  1. a Răspunde

    E ok. Ar fi bine pregatiti primii pasi pentru inchiderea completa a inelului de centura a orasului Botiz – Pod Odoreu – Paulesti – Aeroport. Ce pregatim azi, inauguram peste 30 de ani.

  2. . Răspunde

    a, lasa ca nici pe atunci nu-i rau

  3. Deejay Răspunde

    Si iar trebuie sa ii multumiti UDMR-ului cã progresãm! 🏆

  4. Chipacabra Răspunde

    Au fost ani la rând la Satu Mare și primari PSD și primari PNL. În afară de gargară nu au făcut absolut nimic, lăsând orașul în pragul evului mediu. E bine dacă UDMR își pune amprenta gospodărește și la nivel de județ.

  5. Balasz Răspunde

    Du-te amu Ciarli Ciaplin dupa ce a mancat la mcdonalds la ungaria. Potochi ce nume de sclav te-ai pozat si tu aratand la harta. Ai crezut ca-i hotvon la budapesta ca-ti intra mustata in ochi si nu vezi bine. De-ti punea cineva harta invers credeai ca-i meniul de la paprika csarda. Strange mai tar fularu ala, sa-ti mai subtieze grumazu ca asa porcarie sa pui fular la camasa in asemenea hal n-am vazut de cand fu teau hunii cerbi in cu r prin stepele mongoliei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.