Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Pentru a evita carantinarea, doi români au încercat să intre ilegal în țară, prin Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea au depistat doi cetățeni români care au încercat să intre ilegal în România, prin evitarea controlul de frontieră, deoarece se întorceau din state care se aflau în zona roşie şi sperau să nu li se aplice măsura carantinării.

Duminică, 12 decembrie, în jurul orei 17.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Petea, județul Satu Mare, au observat două persoane care se deplasau pe jos, de pe sensul de intrare în ţară spre sensul de ieşire, ocolind clădirea punctului de trecere şi încercând să evite efectuarea controlului de frontieră.

Persoanele au fost oprite de către polițiștii de frontieră şi, din primele verificări, s-a stabilit că sunt doi cetăţeni români, în vârstă de 33, respectiv 54 de ani, din judeţul Suceava. Aceştia se întorceau din Belgia, respectiv din Olanda şi au încercat să intre în România fără a se prezenta la controlul de frontieră, pentru a nu intra în carantină, deoarece era necesar să prezinte dovada vaccinării, conform hotărârilor CNSU în vigoare.

Acum, cei doi români sunt cercetaţi pentru intrare în ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat, iar în cazul lor a fost instituită măsura carantinării de către personalul Direcției de Sănătate Publică prezent în punct.

Sursa: Poliția de Frontieră

Un comentariu

  1. Logofat Răspunde

    Ne vin in curand valorile din uk si europa: salahori, zidari, badante, spalatoare la cu r de batrani, capsunari, portocalieri, sparanghilieri, femei de serviciu, etc. Ajung in Ro, si incep si se rup in figuri, cand ei stau uk de exemplu, cate 10 intr-o casa, rupti in cur, mancand pate si parizer. Fac foamea ca sa isi cumpere haine de firma si altcele pe cand vin in Ro, dar iti dai seama ca sunt niste sclavi, prin simla prezenta. Si aduc de craciun cadou infectari la greu. In tarile in care sunt nu isi permit sa faca figuri, ca sunt arsi imediat de catre autoritati. Vin aici, si nu respecta nimic. Urmariti doar perioadele in care am avut varfuri de infectari, si veti vedea ca ele coincid cu perioadele cand ne vin “valorile” in tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.